ΕΛΛΑΔΑ

Προς ανάδοχη οικογένεια το εγκαταλελειμμένο βρέφος: Τι λέει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

προς-ανάδοχη-οικογένεια-το-εγκαταλελ-376700
Για το εγκαταλελειμμένο βρέφος σε πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία Αττικής μίλησε ο πρόεδρος της οργάνωσης «Το χαμόγελο του παιδιού»

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια για τα παραμελημένα παιδιά μέσω της οργάνωσης «Το χαμόγελο του παιδιού» μίλησε στο Open TV και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 5:30» για το βρέφος που βρέθηκε στην πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

«Είμαι σε επαφή με την εισαγγελέα ανηλίκων, η οποία έχει γνώση κι ευαισθησίες. Έχουμε πολλά παιδιά που έχουν πάει σε οικογένειες και είναι καλά, χαρούμενα κι έχουν ξεφύγει από τη φρίκη που έζησαν ως βρέφη ή ακόμα και μεγαλύτερα παιδιά» είπε αρχικά

Για το ολίγων ημερών βρέφος είπε: «Αν δεν υπάρχει δυνατότητα να παραμείνει στην βιολογική του οικογένεια, χωρίς να παρεμβληθεί κανένα ίδρυμα, έχει βρει μία νόμιμη διαδικασία η εισαγγελία και πάει το παιδί κατευθείαν στην αγκαλιά μιας οικογένειας».

Ενώ για το αν η μητέρα θελήσει να πάρει το παιδί πίσω, «θα το κρίνει η Δικαιοσύνη και οι κοινωνικές υπηρεσίες αν μπορεί να το πάρει πίσω».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου