ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στο Αίγιο: Σπασμένη η μπάρα του τιμονιού στο ΙΧ του 28χρονου

τροχαίο-στο-αίγιο-σπασμένη-η-μπάρα-του-378502

Νέες πληροφορίες για το φρικτό τροχαίο στο Αίγιο, όπου ένας 28χρονος σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού «θέρισε» γιαγιά και εγγόνι χτυπώντας τους με το ΙΧ, έρχονται στο φως της δημοσιότητας λίγο καιρό μετά την ανείπωτη τραγωδία.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Star, σημείο-κλειδί στην υπόθεση αποτελεί μια βλάβη που υπάρχει στο αυτοκίνητο του 28χρονου.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό η μπάρα στο τιμόνι του ασημί ΙΧ είναι σπασμένη, με τους πραγματογνώμονες της Τροχαίας Πατρών να θεωρούν ότι η μπάρα έσπασε μετά τη σφοδρή σύγκρουση που είχε το αυτοκίνητο αρχικά το πεζοδρόμιο. Επίσης, σημειώνεται ότι η οικογένεια των θυμάτων όρισε με την σειρά της τεχνικό σύμβουλο ο οποίος αναμένεται να κάνει με την σειρά του το δικό του έλεγχο.

Τροχαίο στο Αίγιο: Ετρεχε με μεγάλη ταχύτητα όταν μπήκε στη στροφή

Την ίδια ώρα αποκαλυπτικές είναι και οι πληροφορίες σχετικά με την ταχύτητα που έτρεχε ο οδηγός. Σύμφωνα πάντα με όσα προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η ταχύτητα του 28χρονου οδηγού στην στροφή ήταν περί τα 100 χλμ, με το όριο σε κατοικημένες περιοχές να είναι στα 50 χλμ. Το πόρισμα ακόμα δεν έχει παραδοθεί στις αρμόδιες αρχές.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου