ΕΛΛΑΔΑ

Αναζητείται 46χρονος που δεν επέστρεψε στη φυλακή

αναζητείται-46χρονος-που-δεν-επέστρεψε-383949

Δύο άτομα αναζητούνται τα τελευταία 24ώρα από τις αστυνομικές αρχές της Κρήτης, τα οποία έφυγαν με άδεια από τις φυλακές της Αλικαρνασσού.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, αναζητείται ένας 46χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κρατούνταν στις φυλακές Αλικαρνασσού και χθες, δεν επέστρεψε μετά από άδεια που είχε λάβει. Ο συγκεκριμένος άντρας εξέτιε ποινή κάθειρξης για ναρκωτικά.

Την ίδια ώρα άφαντος παραμένει και ένας 29χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε πάρει άδεια προ ημερών και έπρεπε να επιστρέψει στις 30 Αυγούστου, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν το έχει πράξει, όπως αναφέρει το neakriti.gr.

Ο νεαρός αλλοδαπός βρισκόταν πίσω από τα σίδερα της φυλακής για διακεκριμένες κλοπές. Και για τις δύο περιπτώσεις οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.

Αναλυτικά το σημερινό δελτίο της αστυνομίας:

Από τις Αστυνομικές Αρχές αναζητείται 46χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κρατούνταν στο Κατάστημα Κράτησης Αλικαρνασσού και χθες, 6 Σεπτεμβρίου 2019, δεν επέστρεψε μετά από άδεια που είχε λάβει. Ο προαναφερόμενος εξέτιε ποινή κάθειρξης για ναρκωτικά.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για την υπόθεση του 29χρονου:

Από τις Αστυνομικές Αρχές αναζητείται 29χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κρατούνταν στο Κατάστημα Κράτησης Αλικαρνασσού και στις 30 Αυγούστου 2019, δεν επέστρεψε μετά από άδεια που είχε λάβει. Ο προαναφερόμενος εξέτιε ποινή κάθειρξης για διάφορα αδικήματα.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου