Στο ψυχιατρείο ο οδηγός της τραγωδίας στο Αίγιο

Τελευταία ενημέρωση: 2019-08-28, 10:36:20
Στο ψυχιατρείο ο οδηγός της τραγωδίας στο Αίγιο

Όλο και μεγαλύτερη οργή, στην περιοχή του Αιγίου, προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως, για την τραγωδία στην άσφαλτο με την γιαγιά και το μόλις ενός έτους εγγονάκι της, που έπεσαν νεκροί, όταν παρασύρθηκαν από το αυτοκίνητο του 28χρονου, που είναι στο Πολεμικό Ναυτικό.

Μετά την πληροφορία ότι ο ίδιος προσπάθησε να διαφύγει μέσω θαλάσσης μετά την τραγωδία, τώρα έρχεται στο φως ότι το αυτοκίνητο δεν… φρέναρε καν, πριν σκοτώσει τους άτυχους ανθρώπους.

Ενδείξεις ότι είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα

Πληροφορίες λένε, ότι στο σημείο του δυστυχήματος πήγε ειδικός, που ασχολείται με την ταχύτητα που είχε αναπτύξει το αυτοκίνητο του 28χρονου, όταν έγινε το κακό. Τα ίχνη του φρεναρίσματος στο δρόμο, είναι πάνω από 100 μέτρα ενώ τα ίχνη δείχνουν επίσης, ότι ο οδηγός πάτησε φρένο αφού ΠΡΩΤΑ παρέσυρε την γιαγιά με το εγγονάκι της, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Στο ψυχιατρείο ο δράστης

Ο 28χρονος, τώρα ζητάει συγνώμη από την οικογένεια των θυμάτων, μέσω του δικηγόρου του. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο 28χρονος είναι σε κατάσταση σοκ ενώ «από χθες του βράδυ νοσηλεύεται στο ψυχιατρικό Πεντέλης, στο στρατιωτικό νοσοκομείο. Ήδη από τη Δευτέρα είχε εξεταστεί από τους ψυχιάτρους στο ναυτικό νοσοκομείο Αθηνών και από χθες, έχει εισαχθεί στο ψυχιατρικό Πεντέλης».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος του, στην πρωινή εκπομπή, ο 28χρονος εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος γιατί πανικοβλήθηκε και «είναι ανακριβής η πληροφορία ότι προσπάθησε να διαφύγει μέσω θαλάσσης… Το παιδί έπεσε στη θάλασσα με αυτοκτονικές διαθέσεις».

Ο δικηγόρος του, περιγράφοντας το συμβάν, είπε ότι αμέσως μετά το τροχαίο, ο οδηγός άφησε στο σπίτι της την κοπέλα που είχε μαζί του στο αυτοκίνητο και ο ίδιος, πήγε προς της θάλασσα. Από εκεί, μέσα από τη θάλασσα, τον έβγαλε ο αδερφός του και η μητέρα του, η οποίο μάλιστα -σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο του- πήγε και στο σημείο του δυστυχήματος, για να δει μήπως τα θύματα χρειάζονταν βοήθεια. Φυσικά για την γιαγιά και το εγγονάκι, ήταν ήδη πολύ αργά…

Πηγή: ΑΝΤ1

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
8
=