ΕΛΛΑΔΑ

Δυστύχημα στο Αίγιο: Έπεσε στη θάλασσα για να αυτοκτονήσει, λέει ο δικηγόρος του 28χρονου

δυστύχημα-στο-αίγιο-έπεσε-στη-θάλασσα-396881

«Συγγνώμη» από την οικογένεια των θυμάτων ζήτησε μέσω του δικηγόρου του ο δόκιμος που σκότωσε γιαγιά και εγγονό στο Αίγιο.

«Το πρώτο που θέλω να σας μεταφέρω από τον εντολέα μου ο οποίος είναι σε κατάσταση ψυχολογικού σοκ και ήδη παρακολουθείται από ψυχιάτρους στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών», δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 28χρονου, Γιάννης Σεμέλης υποστήριξε ότι ο πελάτης του δεν προσπάθησε να διαφύγει μέσω θαλάσσης μετά το φρικτό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους αλλά ότι έπεσε στο νερό θέλοντας να αυτοκτονήσει. «Τον μάζεψαν από εκεί οι συγγενείς του και τον οπαρέδωσαν στην Αστυνομία» είπε χαρακτηριστικά..

Ο κ. Σεμέληw πρόσθεσε ότι ο 28χρονος κατάλαβε αμέσως ότι ήταν κάτι δραματικό και το μόνο που είπε είναι ότι θα ήθελε να είναι ο ίδιος στη θέση της γιαγιάς και της εγγονού.

Σε ότι αφορά την κατάσταση του τη στιγμή του δυστυχήματος ο δικηγόρος του ανέφερε ότι «δεν προκύπτει μέχρι στιγμής απο τη δικογραφία ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ». Επίσης, όπως είπε, «λεπτομέρειες για την ταχύτητα, το φρενάρισμα και τα λοιπά ίσως είναι νωρίς να πούμε, περιμένουμε κι εμείς την έκθεση της Τροχαίας».

Επιπλέον επιβεβαίωσε ότι ο δράστης όντως είχε συνοδηγό, όπως αποκαλύφθηκε τη Δευτέρα, μια νεαρή γυναίκα. «Έχω μιλήσει μαζί της, αυτή είναι πιο σοκαρισμένη» ανέφερε.

Για τους λόγυος που ο 28χρονος δεν προφυλακίστηκε διευκρίνισε ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουν ακόμη απαγγελθεί κατηγορίες αλλά και πώς της υπόθεσης έχει επιληφθεί η στρατιωτική ποινική δικαιοσύνη.

«Η δικογραφία σχηματίζεται αυτή τη στιγμή στην Τροχαία Πατρών, θα την παραλάβει ο Εισαγγελέας του Ναυτοδικείου στον Πειραιά και τότε θα σταθμίσει το υλικό και θα αξιολογήσει ποιο νομικό χαρακτηρισμό θα δώσει και ποια κατηγορία θα ασκήσει», όπως υπογράμμισε.

Πηγή: ΑΝΤ1

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου