ΕΛΛΑΔΑ

Εκδόθηκε στην Ελλάδα και ο δεύτερος δολοφόνος του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή

εκδόθηκε-στην-ελλάδα-και-ο-δεύτερος-δο-401843

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και 24 ώρες ο δεύτερος δολοφόνος του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία έκδοσής του στη χώρα μας.

Αργά χθες Βούλγαροι αστυνομικοί τον συνόδευσαν μέχρι τα σύνορα και από εκεί τον παρέλαβαν Έλληνες αστυνομικοί και τον μετέφεραν αρχικά στη διεύθυνση μεταγωγών της Θεσσαλονίκης από όπου αναμένεται σύντομα να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Πρόκειται για τον αδελφό του εκτελεστή του επιχειρηματία, για τον οποίο είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και εντοπίστηκε στη Βουλγαρία. Οι αρχές είχαν στήσει επιχείρηση πριν από λίγες εβδομάδες για τη σύλληψή του και όταν αυτή έγινε, αμέσως η ελληνική πλευρά ζήτησε να τον εκδώσουν στη χώρα μας. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο είχε έρθει μαζί με τον αδελφό του στην Ελλάδα για να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του επιχειρηματία. Μάλιστα φέρεται να είναι αυτός που οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο έφτασαν έξω από το σπίτι του επιχειρηματία στη Βούλα και αφού άφησε τον εκτελεστή να περιμένει το θύμα του, αμέσως μετά εξαφανίστηκαν και την επόμενη ημέρα ο ίδιος επέστρεψε στη Βουλγαρία.

Μάλιστα, στη φωτογραφία που δημοσιεύει το CNN Greece έχει αποτυπωθεί από κάμερα ασφαλείας που υπάρχει στην περιοχή, το αυτοκίνητο με το οποίο οι δράστες πήγαν στο σπίτι του επιχειρηματία για να τον σκοτώσουν.

Πάντως και οι δυο κακοποιοί κρατούν αρνητική στάση και δεν παραδέχονται την εμπλοκή τους στη δολοφονία, ενώ κρατούν επτασφράγιστο μυστικό, όπως είναι λογικό, το ποιος ήθελε νεκρό τον επιχειρηματία και έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του.

[cnn.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου