LIFE STYLE

Το μήνυμα της Σοφίας Αρβανίτη για τον θάνατο του ήρωα αδερφού της

το-μήνυμα-της-σοφίας-αρβανίτη-για-τον-θ-402821

Θλίψη προκάλεσε η, προ δέκα ημερών, είδηση του θανάτου του Κώστα Αρβανίτη, του ήρωα ψαρά, ο οποίος κατάφερε με το καΐκι του να σώσει δεκάδες πυρόπληκτους τη νύχτα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

Ο Κώστας Αρβανίτης ήταν αδερφός της Ελληνίδας τραγουδίστριας Σοφίας Αρβανίτη, η οποία τοποθετήθηκε δημόσια μετά την απώλεια του αγαπημένου της προσώπου. Μήνυμα που συγκινεί και προδίδει τη βαθιά θλίψη της ανάρτησε στον προσωπικό της λογαρισμό στο Facebook.

«Αυτό που με συνθλίβει, αυτό για το οποίο είμαι συντετριμμένη, είναι ότι ένας άνθρωπος που λατρεύω είναι πλέον αδύνατον να γίνει αποδέκτης της λατρείας μου. Πρέπει να υποχρεώσω τον εαυτό μου να συνεχίσει να ζει, να γράφω μουσική και στίχους, να παίζω κιθάρα, να χαζεύω τη θάλασσα, γνωρίζοντας ότι δεν θα τον ξαναδώ ποτέ», έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Αρβανίτη.

O Κώστας Αρβανίτης με το καΐκι του κατάφερε να σώσει δεκάδες πυρόπληκτους στο Μάτι όταν η φονική λαίλαπα της 23ης Ιουλίου κατέστρεφε την περιοχή.

Συγκλονιστική ήταν η τελευταία ανάρτηση στο Facebook του αείμνηστου ήρωα ψαρά που με αυτοθυσία έσωσε δεκάδες ζωές, και έφυγε από τη ζωή στα 70 του χρόνια ύστερα από μακρά ασθένεια.

Στην ανάρτησή του, που έγινε την ημέρα των γενεθλίων του στις 23 Ιουλίου, ο Κώστας Αρβανίτης έγραφε: «Δεν έχω μιλήσει πολύ γιαυτά που βίωσα εκείνη τη νύχτα αφού καλά καλά δεν μπόρεσα να διαχειριστώ τον πόνο, την απελπισία, τη συμπαράσταση στους συνανθρώπους τους, αλλά και σε ζώα δεσποζόμενα αλλά και αδέσποτα των καμένων ανθρώπων που έβαζα στη βάρκα με την οικογένειά μου και με το ναύτη μου».

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου