Η 81χρονη σέρφερ από την Κεφαλονιά που δαμάζει αέρα & θάλασσα

Τελευταία ενημέρωση: 2019-08-21, 17:58:41
Η 81χρονη σέρφερ από την Κεφαλονιά που δαμάζει αέρα & θάλασσα

"Η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός" δηλώνει η 81χρονη σέρφερ Αναστασία Γερολυμάτου, η οποία δαμάζει αέρα και θάλασσα. 

Η γυναίκα-φαινόμενο που αθλείται σχεδόν καθημερινά εδώ και 40 χρόνια ενσαρκώνει τη χαρά της ζωής.

Άφοβη και ατρόμητη, βγαίνει στη θάλασσα μέσα στα κύματα και νιώθει απέραντη ελευθερία πάνω στη σανίδα. Αγαπά με πάθος την θάλασσα και τη ζωή. Αθλείται σχεδόν καθημερινά εδώ και 40 χρόνια, ενώ τον Ιούλιο ήρθε στην Αθήνα για να βγάλει ταυτότητα αθλητή στα 81 της χρόνια, προκειμένου να κάνει τον Διάπλου. Η Αναστασία Γερολυμάτου έχει προταθεί για δύο βραβεία Γκίνες.

Στη συνάντηση που είχε το κανάλι Body in Balance μαζί της, τόνισε ότι προκειμένου να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα τόλμης και αποφαστικότητας στο πανελλήνιο, ιδιαίτερα στους νέους, θα αψηφήσει τους κινδύνους και θα σερφάρει στο Ιόνιο πέλαγος, για να το αναδείξει σε παγκόσμια κλίμακα.

Σύντομα, το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου το όνειρό της θα γίνει πραγματικότητα και το συνδυάζει με την επιστροφή του Οδυσσέα στα πάτρια εδάφη.

Ο Διάπλους Αναστασίας διοργανώνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και των Δήμων Κεφαλλονιάς-Ιθάκης. Διοργάνωση: ΑLAS PLAYFUL MEDIA μη κερδοσκοπική Πολιτισμού και Νέας Τεχνολογίας.


Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη στην δημοσιογράφο Ιφιγένεια Τσαντίλη, που προβάλλεται από το κανάλι Body in Balance Gr. στο ανανεωμένο ελληνικό πρόγραμμα:

 

 

 

 
 

 

 
 
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
8
=