LIFE STYLE

Τον σωματοφύλακά της παντρεύτηκε η Έλενα Ράπτη

τον-σωματοφύλακά-της-παντρεύτηκε-η-έλ-406058

Αιφνιδίασε τους πάντες η Έλενα Ράπτη η οποία παντρεύτηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, χωρίς να αντιληφθεί κανείς το παραμικρό.

Το μυστήριο έγινε στις 18 Μαΐου σε εκκλησία της Θεσσαλονίκης με 10 καλεσμένους και έμεινε κρυφό αφού το ζευγάρι θεώρησε πως δεν έπρεπε να «παίξει» ως είδηση μέσα στις εκλογές, κρατώντας την ιδιωτική ζωή της Έλενας και του Κίμωνα μακριά από την πολιτική και τους φωτογραφικούς φακούς.

Κουμπάροι δύο στενοί φίλοι, διακοπές λίγων ημερών στην Χαλκιδική και σε λίγες μέρες ξανά στις υποχρεώσεις της βουλής που πλέον μετρά την Ωραία Ελένη στο club των παντρεμένων.

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί. Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα στην οποία αργότερα πρόσθεσε το όνομα της σχεδιάστριας του νυφικού της που δεν ήταν άλλη από τη Σήλια Κριθαριώτη.

Όπως έγραψε η σχεδιάστρια ο γάμος έγινε σε ένα απομακρυσμένο μοναστήρι και η Έλενα δεν ήθελε να το αποκαλύψει λόγω εκλογών. Η Celia Kritharioti, μετά την αποκάλυψη της Έλενας δημοσίευσε τη φωτογραφία γράφοντας πως το νυφικό της ήταν δικής της δημιουργία και ευχήθηκε στους νεόνυμφους τα καλύτερα! «Η αγάπη βρίσκεται στην απλότητα και τη διακριτικότητα» έγραψε η Σήλια.

Ποιος είναι ο γαμπρός;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο γαλανομάτης Κίμωνας είναι ο άνδρας της προσωπικής ασφάλειας της Ράπτη με τον οποίο είχε κάνει διακοπές στη Μύκονο το 2017.

Όπως η Γουίντεϊ Χιούστον ερωτεύτηκε τον Κέβιν Κόστερ στην ταινία ο «Σωματοφύλακας» έτσι και η βουλευτής της ΝΔ έκρυβε τον έρωτά της για τον Κίμωνα, τον σωματοφύλακά της.

Πηγή: espresso

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου