ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ο εγκαυματίας πυροσβέστης: «Μας κύκλωσε η φωτιά στην Εύβοια»

συγκλονίζει-ο-εγκαυματίας-πυροσβέστ-408605

Τις δραματικές στιγμές που έζησε με την πυρκαγιά στην Εύβοια περιέγραψε ο εθελοντής πυροσβέστης Κυριάκος Καρλαφτόπουλος, που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ.

«Δεν είχε καθόλου φλόγες αλλά έκανε έναν αέρα και η φωτιά ήταν σαν ανεμοστρόβιλος. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Ήταν κόλαση! Τραυματίστηκα στα χέρια μου», είπε ο Κ. Καρλαφτόπουλος μιλώντας αποκλειστικά στο δελτίο ειδήσεων του Star. Ο εγκαυματίας ο οποίος υπεβλήθη σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση, συνέχισε να περιγράφει τις δραματικές στιγμές που βίωσε.

«Η φωτιά ήταν γύρω στα 200 μέτρα. Είχε μία φλόγα μικρή. Κάνει έναν αέρα, έναν ανεμοστρόβιλο μες στη χαράδρα. Μας κύκλωσε! Και τα πυροσβεστικά και έφυγα μέσα από τις φλόγες. Γιατί άμα καθόμουνα εκεί δεν ξέρω τι θα γινόταν. Μπορεί να μη μίλαγα τώρα» πρόσθεσε ο νεαρός ο οποίος έχει υπηρετήσει και στις Ειδικές Δυνάμεις.

Στο πλευρό του στο νοσοκομείο βρίσκονταν από την πρώτη στιγμή οι γονείς του. Ο πατέρας του συγκινημένος την ώρα που εγχειριζόταν ο γιος του, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ζήτησε από την Πολιτεία να μην ξεχάσει ούτε τον γιο του ούτε τους υπόλοιπους εθελοντές που ρίχνονται στη φωτιά για να σώσουν τους συνανθρώπους τους. Από την πλευρά της, η μητέρα του δήλωσε περήφανη για τον γιο της.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου