ΕΛΛΑΔΑ

Αιματηρή συμπλοκή με λοστούς και μπαστούνια του μπέιζμπολ στην Κοζάνη

αιματηρή-συμπλοκή-με-λοστούς-και-μπασ-418898

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 31 Ιουλίου 2019 έξω από το Δημοτικό πάρκο Κοζάνης μεταξύ νεαρών ατόμων, ηλικίας 16-20 χρονών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δυο παρέες που αποτελούνταν από 15 και 7 άτομα αντίστοιχα πιάστηκαν στα χέρια, αφού προηγουμένως είχαν διαπληκτιστεί.

Συγκεκριμένα, 3 άτομα νωρίτερα διαπληκτίστηκαν έντονα, από τις δύο παρέες στην πλατεία Συντάγματος, στις 23:30 περίπου το βράδυ. Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο καυγάς έχει τελειώσει μεταξύ των τριών, αφού οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι τους χώρισαν, αυτός αγρίεψε λίγο αργότερα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του kozanilife.gr, λίγο αργότερα, η παρέα των 15 ατόμων, έστησε κυριολεκτικά καρτέρι στην παρέα των 7, έξω από την Στρατολογία Κοζάνης, στο Δημοτικό πάρκο, αυτή τη φορά με λοστούς, μπαστούνια του μπέιζμπολ, πυροσβεστήρες, σιδερόβεργες και άλλα αντικείμενα.

Από τη συμπλοκή, διακομίσθηκαν δύο άτομα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, με σοβαρά τραύματα του ενός, ενώ προσήχθησαν 4 άτομα στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, από τις δυο παρέες. Σε κάθε περίπτωση, η Αστυνομία Κοζάνης ερευνά την υπόθεση.

[kozanilife.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου