ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Ο φορτηγατζής χτυπούσε τους εφοριακούς και οι περαστικοί, αντί να βοηθήσουν, έτρεχαν να κρυφτούν

κρήτη-ο-φορτηγατζής-χτυπούσε-τους-εφο-419371

Μετά το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε στην Κρήτη, με έναν οδηγό φορτηγού να αρνείται έλεγχο από στελέχη της ΑΑΔΕ και μάλιστα να τα χτυπάει με αποτέλεσμα να τα στείλει στο νοσοκομείο, έρχονται στο φως και άλλες καταγγελίες.

Σύμφωνα με το πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων ΔΟΥ ανατολικής Κρήτης, Γιώργος Παπαδάκης αναφορικά με την επίθεση σε ελεγκτές της ΑΑΔΕ που επιχείρησαν να ελέγξουν εμπορεύματα και παραστατικά σε φορτηγό, στο Ρέθυμνο τη στιγμή της επίθεσης, παρά το γεγονός ότι οι δύο ελεγκτές καλούσαν σε βοήθεια, περαστικοί οδηγοί που εκείνοι την ώρα είχαν σταθμεύσει σε κοντινό πάρκινγκ δίπλα σε καντίνα, όχι μόνο δεν έσπευσαν να βοηθήσουν τα θύματα της επίθεσης, αλλά αντιθέτως μπήκαν στα αυτοκίνητά τους κι έκλεισαν τις ασφάλειες, φοβούμενοι σχολίασε ο κ.Παπαδάκης μιλώντας στην ΕΡΤ Ηρακλείου.

Βολές και κατά της ΕΛ.ΑΣ. και του ΕΚΑΒ

Σύμφωνα με το Cretalive.gr ο κ.Παπαδάκης έθιξε όμως και θέμα άμεσης επέμβασης Αστυνομίας και ΕΚΑΒ, λέγοντας πως μετά το περιστατικό αντί της Άμεσης Δράσης ή της Ασφάλειας, έφτασε στο σημείο ένα συνεργείο της Τροχαίας. Παράλληλα μίλησε και για τη συνδρομή του ΕΚΑΒ, που σύμφωνα πάντα με τον κ.Παπαδάκη… δεν ήρθε ποτέ..

Το Cretalive απευθύνθηκε στο ΕΚΑΒ Κρήτης και τον υπεύθυνο επικοινωνίας Γιάννη Ζαφειρίου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι το ΕΚΑΒ από την πρώτη στιγμή έστειλε ασθενοφόρα, που μετέφεραν τους τραυματίες στο Ρέθυμνο, ενώ με εντολή της γιατρού του νοσοκομείου δε ζητήθηκε να γίνει η μεταφορά τους με ασθενοφόρα από το Ρέθυμνο στο ΠΑΓΝΗ.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου