ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν πίστευα ότι θα με εντόπιζαν για το φόνο της βιολόγου»

δεν-πίστευα-ότι-θα-με-εντόπιζαν-για-το-425343

Η δολοφονία της Suzanne Eaton εξακολουθεί να συγκλονίζει τα Χανιά και την Κρήτη και ο 27χρονος δράστης, που ήδη βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης για το στυγερό έγκλημα που διέπραξε, έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στους ανακριτές και αποκάλυψε τις άγνωστες κινήσεις του, που είχαν προηγηθεί.

«Έχοντας μικρή ταχύτητα με το αυτοκίνητο, χτυπούσα όσες γυναίκες μου άρεσαν» είπε σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα Realnews . O 27χρονος εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς πως «δεν πίστευα ότι θα με εντόπιζαν για τον φόνο της Suzanne Eaton. Την πέταξα στη σήραγγα του γερμανικού οχυρού για να μην την εντοπίσουν. Δεν πίστευα ότι θα με ανακαλύψουν τόσο σύντομα».

Στην ανακρίτρια πάντως ανέφερε πως κάποια στιγμή, πίστευε πως το μυστήριο θα λυνόταν : «Έχω δει σε ταινίες πως η Αστυνομία έχει σύγχρονα μέσα για να βρίσκει στο τέλος τον ένοχο» σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Οι πτυχές της προσωπικότητας του δράστη σύμφωνα με τη Realnews, ο οποίος επανειλημμένως είχε δηλώσει ότι «κάποιες δυνάμεις σκοτεινές με κυρίευαν και δεν καταλάβαινα τι έκανα» αναμένεται να εξεταστούν από ειδικό ψυχίατρο, που θα ορίσει τις επόμενες μέρες, ο ανακριτής.

Πηγή: RealNews

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου