ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στο Περιστέρι: Μένος του δράστη για το 25χρονο θύμα

δολοφονία-στο-περιστέρι-μένος-του-δρά-426350

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσίότητας για την εν ψυχρώ δολοφονία στην καφετέρια στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης αφού πυροβόλησε το θύμα τρεις φορές, στη συνέχεια τον χτύπησε τουλάχιστον 15 φορές στο κεφάλι με την λαβή του όπλου, ενώ παράλληλα το έβριζε.

Μάλιστα το πιστόλι, που έπαθε εμπλοκή, έσπασε από την δύναμη των χτυπημάτων και έπεσε και η γεμιστήρας, σημειώνουν οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, μετά την ανάλυση του βίντεο της άγριας δολοφονίας του 25χρονου Τούρκου, κουρδικής καταγωγής.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ συνεχίζονται και στρέφονται στον κύκλο επαφών του θύματος, μέσω ανάσυρσης δεδομένων από το κινητό του, αλλά και τις καταθέσεις της συζύγου του, συγγενών και φίλων.

Στοχευμένα επιδεικνύουν τις φωτογραφίες, του δράστη αλλά κυρίως του «φίλου», με τον οποίο το θύμα βρισκόταν στην καφετέρια λίγα λεπτά πριν από την εμφάνιση του εκτελεστή, επιχειρώντας την αναγνώρισή του, για να δώσουν ώθηση στις έρευνες εντοπισμού του δράστη και του κινήτρου. «Αν ο ’φίλος’ δεν είναι αυτός που έστησε το ραντεβού της εκτέλεσης, θα μπορούσε να εμφανιστεί για να διευκρινίσει τι έχει συμβεί και τι συζητούσε με το θύμα λίγο πριν την δολοφονία του» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

Τι κατέθεσε η σύζυγος

Στην κατάθεσή της η σύζυγος του θύματος είπε ότι εκείνος ήταν άνεργος και τους συντηρούσαν οικονομικά οι γονείς τους. Ωστόσο και αυτό βρίσκεται στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ καθώς έχουν κάποιες ενδείξεις ότι ο 25χρονος, ενδέχεται να είχε συμμετοχή σε κάποια εγκληματική δραστηριότητα που σχετιζόταν με παράνομη διακίνηση μεταναστών ή ακόμη και ναρκωτικών.

Στην κατεύθυνση αυτή έχει σταλεί αίτημα στην INTERPOL προκειμένου να διαπιστωθεί αν το θύμα είχε ποινικό παρελθόν. Επιπλόεν η σύζυγος η σύζυγός του κατέθεσε ότι ο 25χρονος ήρθε πρώτος στην Ελλάδα, το 2018, όταν πέρασε παράνομα από τις Φέρες Έβρου όπου και είχε συλληφθεί. Ηη ίδια ήρθε μερικούς μήνες αργότερα και έμεναν στο Περιστέρι ,Μάλιστα αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι είναι 4 μηνών έγκυος.

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου