ΕΛΛΑΔΑ

Τουρίστας δάγκωσε έμπορο γιατί δεν του άρεσαν οι τιμές

τουρίστας-δάγκωσε-έμπορο-γιατί-δεν-το-431065

Άνω – κάτω έκανε τον παραλιακό δρόμο της Χερσονήσου Κρήτης ένας «ζόρικος» Ρώσος τουρίστας, ο οποίος εξοργίστηκε επειδή δεν μπορούσε να αγοράσει τη μπλούζα που του άρεσε στην τιμή που την ήθελε και έφτασε στο σημείο να… δαγκώσει τον καταστηματάρχη στο μάτι τραυματίζοντάς τον σοβαρά!

Το περιστατικό έγινε σε ένα κατάστημα ρούχων όπου μπήκε ο 33χρονος τουρίστας, με την απαίτηση να αγοράσει την μπλούζα αντί πέντε ευρώ. Όταν το ζευγάρι των ιδιοκτητών τού εξήγησε ότι δεν πουλάνε μπλούζες σε αυτήν τιμή και πως καλό θα ήταν να πήγαινε σε άλλο μαγαζί μήπως έβρισκε αυτό που ζητούσε, εκείνος έγινε έξω φρενών και άρχισε να φτύνει πάνω στα εμπορεύματα, με αποτέλεσμα ο 44χρονος επιχειρηματίας να του κάνει παρατήρηση και να του ζητήσει να βγει έξω.

Τότε, ο 33χρονος βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ, τον άρπαξε ρίχνοντάς τον στο δάπεδο, έπεσε από πάνω του και τον δάγκωσε στο μάτι. Ο 44χρονος πήγε σε άθλια κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου του δόθηκε ισχυρή αντιβίωση για τον κίνδυνο επιπλοκών από πιθανή μόλυνση. Ο 33χρονος Ρώσος συνελήφθη, του ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και θα δικαστεί σήμερα από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου