ΕΛΛΑΔΑ

33χρονος πέθανε ενώ έκανε πεζοπορία

33χρονος-πέθανε-ενώ-έκανε-πεζοπορία-434717

Σοκ και θρήνος στην καλυμνιακή κοινωνία από την θλιβερή είδηση ότι ένας 33χρονος άφησε την τελευταία του πνοή χθες Παρασκευή βράδυ ανεβαίνοντας με πεζοπορία στον Προφήτη Ηλία.

Παραμονή του Προφήτη Ηλία και αρκετός ο κόσμος που όπως κάθε χρόνο ανηφόρισαν στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία που βρίσκεται σε υψόμετρο 700 μέτρων, από τα υψηλότερα σημεία της Καλύμνου, για τον εσπερινό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr, ο 33χρονος μαζί με φίλους και συγγενείς ανεβαίνοντας κι αυτός προς τον Προφήτη Ηλία ,σε κάποιο σημείο της διαδρομής αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Άμεσα του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες από παρευρισκόμενους και έγινε προσπάθεια επαναφοράς του. Παράλληλα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ο Εθελοντικός Πυροσβεστικός Σταθμός Καλύμνου, η Εθελοντική Ομάδα διασωστών και το ΑΤ Καλυμνίων.

Λόγω του δύσβατου της περιοχής και μη δυνατότητας πρόσβασης του Οχήματος του ΕΚΑΒ ,η Ομάδα διασωστών και στελέχη του Πυροσβεστικού σταθμού μετέφεραν τον 33χρονο σε μία απόσταση περίπου 200 μέτρων όπου βρισκόταν το ασθενοφόρο.

Αμέσως μετά διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καλύμνου όπου το ιατρικό προσωπικό του κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επαναφέρει τον 33χρονο στη ζωή ,όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου