ΕΛΛΑΔΑ

Αναστέλλει την απεργία της η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

αναστέλλει-την-απεργία-της-η-γενοπ-δεη-432385

Αναστέλλει την απεργία της αλλά μένει σε απεργιακή ετοιμότητα η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Αναστολή των επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών αποφάσισε η ΓΕΝΟΠ, γεγονός που σημαίνει ότι από την Πέμπτη θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση και δεν θα σημειωθούν διακοπές.

Παράλληλα, όμως, προειδοποιεί ότι «θέτουμε τις δυνάμεις μας σε πλήρη ετοιμότητα και ετοιμαζόμαστε για νέες μάχες» μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου.

«Για εμάς τίποτα δεν τελείωσε, όλα είναι ανοικτά. Για να γίνει πράξη η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ η κυβέρνηση θα χρειαστεί να ματώσει πολλές φορές» αναφέρει χαρακτηριστικά η ΓΕΝΟΠ.

Η ΓΕΝΟΠ αποφάσισε επίσης να καταθέσει εξώδικο και αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου και της ΔΕΗ «στη βάση της ενσωματωμένης ασφαλιστική μας περιουσίας στην περιουσία της ΔΕΗ και με βάση το ότι η πολιτεία αγνοεί-παρανομεί και δεν συμμορφώνεται με τα όσα οι νόμοι ορίζουν γύρω από την καταβολή του παγίου πόρου καταθέτουμε εξώδικο και αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου αλλά και της ΔΕΗ».

Συνεχίζει η ΠΝΟ

Δεμένα θα μείνουν την Πέμπτη τα πλοία σε όλα τα λιμάνια, λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Κανένα ακτοπλοϊκό δρομολόγιο δεν πραγματοποιήθηκε ούτε την Τετάρτη από το λιμάνι του Πειραιά προς τα νησιά του Αιγαίου και του Αργοσαρωνικού, λόγω της απεργίας στην οποία συμμετέχουν τα σωματεία των μηχανικών και των κατωτέρων πληρωμάτων.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου