ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρίες για τον δολοφόνο: Δεν δούλευε σωστά το μυαλό του

μαρτυρίες-για-τον-δολοφόνο-δεν-δούλευ-437278

«Δεν δούλευε σωστά το μυαλό του» αναφέρει για τη συμπεριφορά του δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου, ένας γείτονάς του.

Πιο συγκεκριμένα, ένας γείτονας του 27χρονου είπε στα ΜΜΕ το εξής: «Πήγαινε να κάνει μπάνιο με άρβυλα, με μπουφάν, με κύμα δύο μέτρα. Και τον γλίτωσε τυχαία ο θείος του. Δεν δουλεύει το μυαλό του σωστά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά, συγγενής του αγρότη και πατέρα δύο παιδιών που δολοφόνησε την 60χρονη γιατί “ερεθίστηκε”, σύμφωνα με τα δικά του λόγια, ανέφερε σχετικά:

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα, η συμπεριφορά του ήταν κανονική και δεν είχε αλλάξει καθόλου το τελευταίο διάστημα μετά τη δολοφονία. Δεν τον είχα ικανό να κάνει τέτοιο έγκλημα. Δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν, ούτε είχε δείξει σημάδια ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Έδειχνε να αγαπάει τη σύζυγο και τα παιδιά του. Δεν είδα ρούχα του με ίχνη αίματος».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN ένα από τα δύο άτομα που εντόπισαν το πτώμα της 60χρονης γυναίκας περιέγραψε:

«Στην αρχή λέγαμε ότι είναι κούκλα. Μετά πλησίασα και είδα τα παπούτσια και είπα αποκλείεται αυτό να είναι κούκλα. Δεν το παραδεχόταν ο εαυτός μας ότι πρόκειται για πτώμα», σημειώνοντας παράλληλα ότι ήταν η έντονη μυρωδιά που τους έκανε να αναζητήσουν από που προέρχεται.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο δράστης φέρεται να έχει πει: «Όταν με πιάνει η μανία, με κυριεύει. Δεν το ελέγχω».

[thetoc.gr/]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου