ΕΛΛΑΔΑ

Το προφίλ του δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου: 27χρονος αγρότης, επιδειξιμανής, πατέρας δύο παιδιών

το-προφίλ-του-δολοφόνου-της-αμερικανί-439525

Συγκλονισμένη εξακολουθεί να είναι η τοπική κοινωνία στην Κρήτη από τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton αφού το απόγευμα της Δευτέρας (15/07) ένας 27χρονος φέρεται να ομολόγησε πως είναι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος που σημειώθηκε στα Χανιά.

Πρόκειται για ένα άνδρα που είναι αγρότης στο επάγγελμα και έχει δύο μικρά παιδιά. Σκανάροντας κανείς το προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα καταλάβει εκ πρώτης όψεως την αδυναμία που είχε ο 27χρονος να μοιράζεται τα πάντα με τους διαδικτυακούς του φίλους, οι οποίοι αγγίζουν του 4.000.

Δολοφονία βιολόγου: Ο δράστης αναζητούσε την προβολή

Οπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα cretapost.gr, ο νεαρός άνδρα που κατηγορείται για τη δολοφονία ήταν φανερό πως αναζητούσε την προβολή και πως χρειαζόταν την αποδοχή του κοινωνικού συνόλου. Η εικόνα που «έβγαζε προς τα έξω» ήταν εκείνη του δημοφιλούς, υπερδραστήριου ανθρώπου που αγαπούσε πολύ τη φύση, τις πολεμικές τέχνες φυσικά και την οικογένειά του, αφού ανά τακτά χρονικά διαστήματα προχωρούσε σε αναρτήσεις με τη σύζυγό του και τα παιδιά του.

Την ίδια ώρα ο 27χρονος δεν έχανε ευκαιρία να φωτογραφίζεται με ανθρώπους από το καλλιτεχνικό στερέωμα, αλλά και γενικότερα άτομα τα οποία είναι καταξιωμένα στον χώρο τους.

Ο 27χρονος με τον ηθοποιό, Γιώργο Παρτσαλάκη

Πως περιέγραψε ο ίδιος τον εαυτό του στα social media

«Ασχολούμαι με τον αθλητισμό και τις ανατολικές πολεμικές τέχνες, Shao Lin Kung Fu! Αγαπώ αυτό που κάνω αλλά συγχρόνως φροντίζω μερικά από τα προστατευόμενα ήδη ζώων. Επίσης, ασχολούμαι με τον μοντελισμό. Ονειρό μου είναι να γίνω ένας μεγάλος μάχιμος μοναχός Σάο Λιν. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου που έχω φτάσει σε αυτό το σημείο. Επίσης κάνω και άλλες πολλές δουλειές. Οποιος-όποια ενδιαφέρεται μαθαίνει».

Σύμφωνα πάντα με το cretapost.gr, ο 27χρονος αγρότης, γιος ιερέα, παντρεύτηκε πριν από τρία χρόνια τη σύντροφό του. Ηταν μόνιμος κάτοικος Μάλεμε, όπου ζούσε και δραστηριοποιούνταν, και στη μοιραία περιοχή του Ξαμουδοχωρίου Πλατανιά, όπου βρέθηκε η σορός της αδικοχαμένης βιολόγου,. Ηταν ένας από τους λίγους ντόπιους που γνώριζαν πάρα πολύ καλά την ευρύτερη περιοχή και τα μυστικά της, όπως το δαιδαλώδες καταφύγιο των Ναζί από την περίοδο της Κατοχής.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου