ΕΛΛΑΔΑ

Ποια θα είναι η ισχυρή ομάδα στο Μαξίμου του Μητσοτάκη

ποια-θα-είναι-η-ισχυρή-ομάδα-στο-μαξίμο-448153

Ακολουθώντας την παράδοση που λέει ότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει αναμένεται να κινηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσον αφορά του στενούς του συνεργάτες. Τα πρόσωπα που εμπιστεύτηκε την περίοδο της αντιπολίτευσης θα τον ακολουθήσουν και στο Μαξίμου.

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης θα παραμείνει ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών και εκείνος που εμπιστεύεται περισσότερο ο πρωθυπουργός. Ωστόσο θα προστεθεί ένα νέο μέλος. Πρόκειται για τον γενικό διευθυντή του ΣΕΒ, Άκη Σκέρτσο ο οποίος ήταν στενός συνεργάτης του Γιάννη Στουρνάρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σκέρτσος αναμένεται να αναλάβει υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ.

Ακόμη και στην περίπτωση που υπουργοποιηθεί ο Τάκης Θεοδωρικάκος θα έχει καθημερινή επαφή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς η στρατηγική που ακολούθησε η ΝΔ τον δικαίωσε απόλυτα.

Το ίδιο ισχύει και για τον καθηγητή Γιώργο Γεραπετρίτη τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα ο πρωθυπουργός. Ο τελευταίος αναμένεται να αναλάβει υπουργός Επικρατείας.

Ο Θανάσης Νέζης είναι ίσως ένας από τους παλαιότερους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη άλλωστε είναι ένα από τα πρόσωπα που γνωρίζει πολύ καλά την ανθρωπογεωγραφία της ΝΔ.

Ο Κωνσταντίνος Ζούλας και η Σοφία Ζαχαράκη ήταν εκείνοι που σήκωσαν με ιδιαίτερη επιτυχία το δύσκολο βάρος της επικοινωνίας βγάζοντας σε πολλές περιπτώσεις τα «κάστανα από την φωτιά».

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου