ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Έκκληση συγγενών της Αμερικανίδας καθηγήτριας για βοήθεια στις προσπάθειες εντοπισμού της

χανιά-έκκληση-συγγενών-της-αμερικανί-450434

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από το μεσημέρι της Τρίτης, από τις εγκαταστάσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης στο Κολυμπάρι Χανίων, όπου συμμετείχε σε διεθνές επιστημονικό συνέδριο.

Η Dr. Suzanne Eaton, συμμετείχε στις εργασίες διεθνούς συνεδρίου Βιολογίας που διεξάγεται στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης και σύμφωνα με τις μαρτυρίες των συναδέλφων της, την τελευταία φορά που εθεάθη, έπαιζε πιάνο.

Συγγενικό πρόσωπο της Αμερικανίδας καθηγήτριας απηύθυνε έκκληση για βοήθεια στις προσπάθειες για τον εντοπισμό της, τονίζοντας στο Cretapost: «Τελευταία φορά οι συνάδελφοί της την είδαν να παίζει πιάνο στις εγκαταστάσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας και πιστεύουν ότι έφυγε για τρέξιμο πριν τις 6 το απόγευμα. Τα αθλητικά της παπούτσια λείπουν από το δωμάτιό της, ενώ εκεί βρίσκεται το κινητό της τηλέφωνο και το διαβατήριο της. Αυτές είναι οι πληροφορίες που έχουμε. Παρακαλούμε βοηθήστε μας με κάθε τρόπο».

Επιπλέον, με αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης οι συγγενείς ζητούν από τους πολίτες οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην ανεύρεση της Dr. Suzanne Eaton.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου