ΕΛΛΑΔΑ

Πάνω από 660 εκατομμύρια θα έβγαζαν από τα χάπια των τζιχαντιστών

πάνω-από-660-εκατομμύρια-θα-έβγαζαν-από-τ-450486

20 άτομα μέτραγαν χάπια επί μια εβδομάδα! Η ποσότητα ρεκόρ από τα χάπια Captagon που βρέθηκε στον Πειραιά είχε και αξία ρεκόρ!

Η ποσότητα μαμούθ από τα χάπια Captagon που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στον Πειραιά ήταν αμύθητης αξίας και για να καταμετρηθεί χρειάστηκαν 20 άτομα που μέτραγαν επί μια εβδομάδα!

Η επιχείρηση από τους υπαλλήλους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών – Όπλων και Λοιπών Ελεγχομένων Προϊόντων της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής και με την συμμετοχή κλιμακίων των συναρμόδιων Διωκτικών Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και της Ελληνικής Ακτοφυλακής – Λιμενικού Σώματος σε τρία κοντέινερ από τη Συρία αποκάλυψε τα κρυμμένα ναρκωτικά χάπια Captagon.

Σύμφωνα με το ΣΔΟΕ το σύνολο της ποσότητας ναρκωτικών χαπιών Captagon, είναι 5 τόνοι, 250 κιλά και 500 γραμμάρια (5.250.500 γραμμάρια) που αντιστοιχεί σε ποσότητα 33.078.150 χάπια.

Η ποσότητα αυτή είναι η μεγαλύτερη που έχει ποτέ κατασχεθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι εγκληματικές οργανώσεις έχασαν έσοδα που θα ξεπερνούσαν τα 660.000.000 δολάρια!

Η έρευνα για να βρουν ποιοι εμπλέκονται συνεχίζεται αλλά και για να διαπιστωθεί αν ο τελικός προορισμός των κοντέινερ ήταν η Κίνα.
[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου