ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος για την 17χρονη Ιβέτ, το μοντέλο της Κρίστι Κρανά που πέθανε από καρκίνο

θρήνος-για-την-17χρονη-ιβέτ-το-μοντέλο-τ-452218

Η πανέμορφη Ιβέτ Ευδοκίμοβα, μοντέλο του πρακτορείου μοντέλων Cristi Models, πέθανε σε ηλικία μόλις 17 ετών, μετά από 8μηνη μάχη με τον καρκίνο. Η 17χρονη περπάτησε για τελευταία φορά σε πασαρέλα τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η Κρίστι Κρανά έγραψε στο Facebook:

«Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε συγκλονισμένοι. Έφυγε από την ζωή το μοντέλο μας Υβέτ μετά από 9 μήνες σκληρής μάχης με τον καρκίνο… Μόλις 17 χρόνων… Ήταν ένα καλόψυχο, πανέμορφο, ευγενικό πλάσμα, που πάντα έλεγε ευχαριστώ σε οτιδήποτε κάναμε για εκείνη. Θα έκανε μεγάλη καριέρα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κουράγιο στην υπεροχή μανούλα της. Ήταν το μοναχοπαίδι της. Αύριο 4/7 στις 11:00 στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης θα είμαστε όλοι εκεί για να πούμε το τελευταίο αντίο στο κοριτσάκι μας. Θερμή παράκληση τα κορίτσια και αγόρια που ήταν μαζί της στη σχολή θα ήθελα να είναι μαζί μας αύριο. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Θα είναι πάντα στην καρδιά μας».

Μιλώντας σήμερα στην εφημερίδα Espresso, η Κρίστι Κρανά εξομολογείται: «Την επισκέφθηκα πολλές φορές στην κλινική, όμως το παιδί ήταν τόσο καταβεβλημένο. Ένα πανέμορφο κορίτσι με ύψος 1.82 και βάρος 70 κιλά, είχε μείνει μισό. Τι να σας πω… Η ζωή της δεν ήταν εύκολη. Η μαμά της ήταν από τη Βουλγαρία και ο μπαμπάς της Νιγηριανός, ο οποίος δεν την αναγνώρισε ποτέ. Αυτό τις πονούσε πολύ, όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στο να ζουν με αξιοπρέπεια. Άλλωστε, η μητέρα της είναι πολύ μορφωμένη, για αυτό και η κορούλα της ήταν τόσο ευγενικό, αγγελικό πλάσμα».

Η κηδεία της Ιβέτ Ευδοκίμοβα θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί, από το κοιμητήριο της Άνω Ηλιούπολης.

[zappit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου