Πατέρας Γιακουμάκη: Ο Βαγγέλης δικαιώνεται

Τελευταία ενημέρωση: 2019-06-26, 12:02:36
Πατέρας Γιακουμάκη: Ο Βαγγέλης δικαιώνεται

Καταπέλτης ήταν ο εισαγγελέας στη δίκη για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη καθώς πρότεινε την ενοχή των οκτώ από τους εννέα κατηγορουμένους, χαρακτηρίζοντάς τους ως «συμμορία». Ο πατέρας του άτυχου φοιτητή μίλησε στον ANT1 και μεταξύ άλλων τόνισε ότι «ο γιος μου δικαιώθηκε»

«Για εμένα η πρόταση του εισαγγελέα είναι μία δικαίωση για το παιδί μου. Για να φανούν οι αξίες ενός ανθρώπου έπρεπε να χαθεί; Μιλούν για πλάκες ενώ στην ουσία προκάλεσαν κακό στο παιδί μας. Όλα όσα ισχυρίστηκαν οι κατηγορούμενοι και οι μάρτυρες ότι ενεργούσαν δηλαδή σαν φίλοι σήμερα αποδείχθηκε ότι ήταν ψέμα. Ο Βαγγέλης ήξερε και είχε αξίες, αυτοί επιβεβαιώθηκε ότι δεν έχουν τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γιακουμάκης.

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «όλα αυτά τα χρόνια χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Παραγράφηκαν αδικήματα που διέπραξαν, όμως ο Βαγγέλης δικαιώνεται».

Οι Κρητικοί, σύμφωνα με μαρτυρίες φέρεται να του έριχναν καυτό νερό στο πρόσωπο και το λαιμό, να τον κλείδωναν σε ντουλάπες και να τον κρεμούσαν από το παράθυρο. 

[ethnos.gr]

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
1
=