ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας Γιακουμάκη: Ο Βαγγέλης δικαιώνεται

πατέρας-γιακουμάκη-ο-βαγγέλης-δικαιώ-459858

Καταπέλτης ήταν ο εισαγγελέας στη δίκη για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη καθώς πρότεινε την ενοχή των οκτώ από τους εννέα κατηγορουμένους, χαρακτηρίζοντάς τους ως «συμμορία». Ο πατέρας του άτυχου φοιτητή μίλησε στον ANT1 και μεταξύ άλλων τόνισε ότι «ο γιος μου δικαιώθηκε».

«Για εμένα η πρόταση του εισαγγελέα είναι μία δικαίωση για το παιδί μου. Για να φανούν οι αξίες ενός ανθρώπου έπρεπε να χαθεί; Μιλούν για πλάκες ενώ στην ουσία προκάλεσαν κακό στο παιδί μας. Όλα όσα ισχυρίστηκαν οι κατηγορούμενοι και οι μάρτυρες ότι ενεργούσαν δηλαδή σαν φίλοι σήμερα αποδείχθηκε ότι ήταν ψέμα. Ο Βαγγέλης ήξερε και είχε αξίες, αυτοί επιβεβαιώθηκε ότι δεν έχουν τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γιακουμάκης.

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «όλα αυτά τα χρόνια χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Παραγράφηκαν αδικήματα που διέπραξαν, όμως ο Βαγγέλης δικαιώνεται».

Οι Κρητικοί, σύμφωνα με μαρτυρίες φέρεται να του έριχναν καυτό νερό στο πρόσωπο και το λαιμό, να τον κλείδωναν σε ντουλάπες και να τον κρεμούσαν από το παράθυρο.

[ethnos.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου