ΕΛΛΑΔΑ

Η 19χρονη που φωτογράφιζε γυμνή την 5χρονη αδελφή της είχε και «τιμοκατάλογο»

η-19χρονη-που-φωτογράφιζε-γυμνή-την-5χρο-467098

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στη Χαλκιδική με μια 19χρονη από τη Βουλγαρία, η οποία πουλούσε στο dark web άσεμνες φωτογραφίας ακόμα και της 5χρονης αδερφής της.

Η 19χρονη είχε και ειδικό «τιμοκατάλογο» καθώς χρέωνε 10 και 20 ευρώ για κάθε φωτογραφία και 30 ευρώ για κάθε βίντεο.

Στο πορνογραφικό υλικό μετείχε, μάλιστα, και η ίδια η 19χρονη αλλά και δύο 16χρονες.

Η 19χρονη συνελήφθη στη Χαλκιδική από την αστυνομία αφού εντοπίσθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο πλαίσιο εξάρθρωσης διεθνούς κυκλώματος διακίνησης πορνογραφικού υλικού στο «σκοτεινό διαδίκτυο». Σε βάρος της δεκαεννιάχρονης σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, πορνογραφία ανηλίκων.

Τα στοιχεία των τριών κοριτσιών που ήταν θύματα της γυναίκας αυτής έχουν διακριβωθεί, ενώ σοκ έπαθε η μητέρα της όταν έμαθε τη δραστηριότητα της κόρης της, αλλά και τον τρόπο που εκμεταλλευόταν την πεντάχρονη αδελφή της.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφτασε στα ίχνη της μετά από σήμα της Europol στο πλαίσιο παγκόσμιας έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η διερεύνηση της υπόθεσης εντάσσεται σε παγκόσμια επιχείρηση για τον εντοπισμό και την αναγνώριση ανήλικων θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης και διακίνησης οπτικοακουστικού υλικού, μέσω διαδικτύου.

Στο πλαίσιο εξειδικευμένης ψηφιακής έρευνας στο εμφανές και στο σκοτεινό διαδίκτυο (Dark Web), εντοπίστηκε υλικό πορνογραφίας ανηλίκων (47 φωτογραφίες και 11 βίντεο) στο οποίο συμμετείχε η 19χρονη Βουλγάρα και τρία ανήλικα κορίτσια, δύο 16χρονες Ελληνίδες ακόμα και η 5χρονη αδελφή της από την Βουλγαρία.

Μαζί με τη 19χρονη συνελήφθη και ο 25χρονος σύντροφός της, στο σπίτι του οποίου ζούσε τον τελευταίο χρόνο η νεαρή γυναίκα.

Πηγή: protothema.gr, με πληροφορίες από voria.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου