LIFE STYLE

Κανάλι που βράζει το OPEΝ: Τα σχέδια του Ιβάν Σαββίδη

κανάλι-που-βράζει-το-opeν-τα-σχέδια-του-ιβ-469304

Από τα τέλη της προηγούμενης βδομάδας που ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας η κατάσταση στο κανάλι της Παιανίας είναι έκρυθμη και κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να γίνει… σύντομα, καθώς φαίνεται πως οι «αλλαγές» δεν πρόκειται να σταματήσουν μόνο στο πρόσωπο του διευθύνοντος συμβούλου αλλά θα συνεχιστούν και σε άλλα επίπεδα, όχι μόνο στα διοικητικά.
Στο παρασκήνιο λοιπόν λέγεται ότι μετά το «διαζύγιο» με τον Τζώνη Καλημέρη θα ακολουθήσουν κι άλλοι… χωρισμοί με στελέχη της διοικητικής του πυραμίδας καθώς ο βασικός μέτοχος, ο Ιβάν Σαββίδης, περίμενε «θετικότερα αποτελέσματα», όπως χαρακτηριστικά λέγεται από καλά γνωρίζοντες.

Η αλήθεια είναι ότι το κόστος προγράμματος του OPEN για να βρεθεί… beyond tv, όπως ήθελαν να υποστηρίζουν στην καμπάνια του ήταν αρκετά υψηλό αλλά ο σταθμός συνέχισε να σημειώνει τις ίδια πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης όπως ο προκάτοχός του, το EPSILON, με σαφώς χαμηλότερο κόστος. Οι επιλογές του προγράμματος… ή για να το θέσω πιο ορθώς, οι ακριβότερες επιλογές προγράμματος είχαν ως αποτέλεσμα ο σταθμός να διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα με τον πρότερο «βίο» του ως EPSILON ενώ δεν έγινε…beyond tv αλλά…beyond τηλεθεατών.

Τώρα λοιπόν που «χτίζεται» το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν φαίνεται πως ο βασικός μέτοχος αποφάσισε να περιορίσει τα έξοδα και να ζητήσει… αλλαγή στρατηγικής. Σύμφωνα με «πηγές» στα σχέδια του Ιβάν Σαββίδη κυριαρχεί ο περιορισμός στο κόστος του σταθμού και δη σε επίπεδο παραγωγών, ενώ μάλιστα αξίζει να αναφέρω ότι όπως λέγεται στην αγορά υπάρχουν δυσαρεστημένοι συνεργάτες που περιμένουν να καλυφθούν οικονομικά από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Οι ίδιες «πηγές» εκτιμούν ότι ο βασικός μέτοχος είναι δυσαρεστημένος από την πορεία του σταθμού στους μήνες λειτουργίας του και επιθυμεί να δημιουργήσει έναν χαμηλού κόστους τηλεοπτικό σταθμό και μάλιστα, όπως τονίζουν, με «νέα πρόσωπα». Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες «πηγές» ο επιχειρηματίας είναι δυσαρεστημένος ευρύτερα από την πορεία των Μέσων Ενημέρωσης που έχει στην κατοχή του και ιδιαίτερα με τον τηλεοπτικό σταθμό κάτι που δημιουργεί… ερωτηματικά για την «επόμενη μέρα» και αν θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται σε αυτά ή θα θελήσει σιγά σιγά να… αποτραβηχτεί αναζητώντας λύσεις…!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου