ΕΛΛΑΔΑ

«Φυλάκιζε» πρόβατα και τα άφηνε να πεθάνουν

φυλάκιζε-πρόβατα-και-τα-άφηνε-να-πεθ-469610

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν ακτιβιστές στη Κρήτη, όπου βρήκαν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο νεκρά πρόβατα.

Όπως καταγγέλλουν τα μέλη της «Ζωόφιλης Δράσης», βρέθηκαν σε κτίριο, στη περιοχή Ανισαρά στη Χερσόνησο, όπου τόνισαν πως άγνωστος κρατούσε μέσα σε αυτό φυλακισμένα τα πρόβατα και τα άφηνε να πεθάνουν από την πείνα και την δίψα. Ο άγνωστος, όπως αναφέρει και το cretapost, τα άφηνε απλά να πεθάνουν μέσα σε εκείνο τον χώρο, με τους ακτιβιστές να βρίσκουν τα κουφάρια τεσσάρων ζώων, ενώ κάποια άλλα ήταν ζωντανά, αλλά σε πολύ κακή κατάσταση, καθώς ήταν υποσιτισμένα και φοβισμένα.

Τα μέλη της οργάνωσης, έκαναν καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, όπου ήδη σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του άγνωστου βασανιστή τους. Όπως ενημέρωσαν μάλιστα στα social media, εντός των ημερών θα ληφθεί μέριμνα, ώστε τα τέσσερα φυλακισμένα ζώα να απομακρυνθούν με ασφάλεια από το εγκαταλελειμμένο κτίριο, ώστε να λάβουν φροντίδα από κτηνιάτρους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται βασανισμός σε ζώο στην Κρήτη, καθώς έχουν καταγραφεί κι άλλα περιστατικά, με πιο πρόσφατο και χαρακτηριστικό, αυτό με ένα γατάκι που άγνωστοι πήγαν να το σουβλίσουν παραμονές του Πάσχα!

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου