ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση στην Κρήτη – Ώρες αγωνίας για 20χρονο φοιτητή

εξαφάνιση-στην-κρήτη-ώρες-αγωνίας-γι-471170

Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια ενός 20χρονου φοιτητή στη Κρήτη, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το βράδυ της Παρασκευής (14/06).

Ο νεαρός που κατάγεται από Καβροχώρι, περιοχή στο Ηράκλειο ήταν στο εξωτερικό, καθώς σπούδαζε στο Πόρτσμουθ της Μεγάλης Βρετανίας και επέστρεψε στον τόπο του προκειμένου να δει τους συγγενείς του.

Εκκληση της οικογένειας

Οπως προαναφέρθηκε, ο 20χρονος από την Κρήτη αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής (14/06), οπότε και εθεάθη τελευταία φορά στην περιοχή του “Κάμπου” Καβροχωρίου. Από τότε κανείς δεν τον έχει δει, γεγονός που ανησυχεί ιδιαίτερα την οικογένεια του φοιτητή διότι δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι συνήθιζε να χάνεται δίχως να ενημερώνει κανέναν.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cretapost.gr, η μητέρα και οι συγγενείς του απευθύνουν έκκληση μέσω των social media σε όποιον γνωρίζει κάτι για τον νεαρό φοιτητή ή τον έχει δει να κινείται κάπου να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρχές.

Missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού

Στη σχετική αναγγελία της εξαφάνισης του 20χρονου επισημαίνονται τα εξής:

Στις 14/6/2019, στις 21:00 ώρα, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Καβροχωρίου Ηρακλείου Κρήτης, ο Κοσμάς Κακούρης 20 ετών. Ο Κοσμάς Κακούρης έχει ύψος 1,60μ., ζυγίζει 60 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Για την εξαφάνιση του Κοσμά Κακούρη ενημερωθήκαμε σήμερα απογευματινές ώρες και κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής προβήκαμε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Κοσμά Κακούρη καθώς ενδέχεται συντρέχουν λόγοι οι οποίοι να θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000».

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου