ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφόνησαν την 80χρονη στον Πειραιά για 39 ευρω – Κυνικοί διάλογοι

δολοφόνησαν-την-80χρονη-στον-πειραιά-γι-478497

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις γύρω απο τη δολοφονία της 80χρονης στον Πειραιά τον περασμένο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 40χρονος και η 39χρονη που συνελήφθησαν από άνδρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, έκαναν αναφορές για την άτυχη 80χρονη και όσα έλαβαν χώρα μέσα στο διαμέρισμα μπροστά σε οικεία τους πρόσωπα, τα οποία και κατέθεσαν στην ΕΛΑΣ.

«Δεν καθόταν ήσυχη, ήταν ζόρικη, τη χτυπούσαμε για να μας πει που είχε τα χρήματα. Είχαμε μαζί μας ταινίες για να της δέσουμε τα χέρια και τα ποδια», φέρεται να έλεγαν οι συλληφθέντες ενώ κυνικά σημείωναν: «ξέραμε ότι θα πέθαινε όταν θα φεύγαμε. Τα δύο δαχτυλίδια που κλέψαμε τα πουλήσαμε λίγο μετά για 39 ευρώ».

Η υπόθεση ανθρωποκτονίας της 80χρονης διαπράχθηκε στις 21-11-2018 στον Πειραιά. Η ηλικιωμένη είχε βρεθεί βαριά τραυματισμένη στο διαμέρισμά της και είχε μεταφερθεί σε Νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές όταν η δολοφονία της έγινε γνωστή, μέσα απο τα Μέσα Ενημέρωσης, φαίνεται να έλεγαν μεταξύ τους: «Τη σκοτώσαμε την κωλ… γριά».

Από την νεκροψία-νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι η ηλικιωμένη μαχαιρώθηκε και μετά από έρευνα εξακριβώθηκε ότι δράστες είναι τελικά ένας 44χρονος ημεδαπός και μια 39χρονη αλλοδαπή, ενώ ηθικός αυτουργός είναι ένας 40χρονος, γείτονας της ηλικιωμένης που φέρεται να γνώριζε ότι το θύμα είχε χρήματα στο σπίτι.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα. Ο 40χρονος ημεδαπός και η 39χρονη αλλοδαπή συνελήφθησαν ενώ ο 44χρονος ααζητείται. Επιπλέον σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 53χρονου αλλοδαπού για υπόθαλψη εγκληματία.

Ο 44χρονος είχε κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για ληστεία, κλοπές, ναρκωτικά, σωματικές βλάβες, εμπρησμό, βιασμό, ενώ ο 40χρονος είχε κατηγορηθεί για ληστείες, κλοπές και ναρκωτικά.

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου