ΕΛΛΑΔΑ

Επεισοδιακή απόδραση κρατουμένων από το Μεταγωγών

επεισοδιακή-απόδραση-κρατουμένων-απ-487060

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό τεσσάρων ατόμων που απέδρασαν τις πρωινές ώρες της Δευτέρας από τη Διεύθυνση Μεταγωγών, στην οδό Πέτρου Ράλλη. Η απόδραση έγινε λίγο πριν τις 03.30 τα ξημερώματα.

Πρόκειται για τέσσερις κρατούμενους Αλβανικής καταγωγής, καταδικασμένοι για ληστείες και κλοπές οι οποίοι συμμετείχαν στις πρόσφατες συμπλοκές στις φυλακές Κορυδαλλού και επρόκειτο να μεταφερθούν σε άλλες φυλακές.

Πως έγινε η απόδραση

O ένας από τους 4 κρατουμένους προφασίστηκε λιποθυμία. Τότε μπήκαν στο κελί δύο αστυνομικοί. Οι τέσσερις με αυτοσχέδια μαχαίρια και σουβλιά τους ακινητοποιούν και αρπάζουν το πιστόλι ενός αστυνομικού και το κινητό του τηλέφωνο.

Κατέβηκαν στον προαύλιο χώρο όπου ακινητοποιούν γυναίκα αστυνομικό που κάνει περιπολία με περιπολικό εσωτερικά των εγκαταστάσεων. Επιβιβάζονται και οι τέσσερις στο περιπολικό μαζί με την αστυνομικό την αναγκάζουν να τους οδηγήσει στην πύλη και εκεί βρίσκουν τον σκοπό τον οποίο απειλούν ότι θα σκοτώσουν τον ίδιο και τη συνάδελφό του. Τον αφοπλίζουν και κατόπιν εγκαταλείπουν το περιπολικό και τη γυναίκα αστυνομικό και τρέπονται σε φυγή. Τους καταδιώκει ένας αστυνομικός, εκείνοι πυροβολούν με τα όπλα που είχαν αρπάξει από τους αστυνομικούς και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Ο ένας εκ των τεσσάρων συνελήφθη στην οδό Μικράς Ασίας στην λαχαναγορά του Ρέντη.

Για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών είναι σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ. Στις έρευνες συμμετέχει και ελικότερο της αστυνομίας.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου