ΕΛΛΑΔΑ

Λήστεψαν γυναίκα, έκλεψαν δυο Ι.Χ. και διέρρηξαν μαγαζί

λήστεψαν-γυναίκα-έκλεψαν-δυο-ι-χ-και-δ-487633

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, είχε γλιτώσει από τα σκάγια του ιδιοκτήτη μιας αγροικίας στις Σέρρες που τραυμάτισε έναν συνεργό του, όταν προσπάθησαν να κάνουν διάρρηξη. Όμως, ο 20χρονος Ρομά συνέχιζε τις ληστείες και τις κλοπές ενώ τον αναζητούσαν οι αρχές!

Μαζί με έναν 27χρονο επιτέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής σε μια 66χρονη η οποία περπατούσε στο πρώην Στρατόπεδο Παπαλουκά στην πόλη των Σερρών, την χτύπησαν και άρπαξαν από το λαιμό της μία χρυσή αλυσίδα αξίας 1.000 ευρώ! Όμως, μετά από κινητοποίηση των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της Ασφάλειας, της Ο.Π.Κ.Ε. και του τοπικού τμήματος, συνελήφθησαν και οι δυο, ο 27χρονος μέσα σε λίγη ώρα και ο 20χρονος το πρωί του Σαββάτου.

Στο πρόσωπό του, οι αστυνομικοί αναγνώρισαν τον τρίτο της ομάδας που είχε επιχειρήσει να διαρρήξει την αγροικία στην περιοχή της Σιγής στις 21 Μαΐου, αλλά ο 55χρονος ιδιοκτήτης είχε πυροβολήσει δύο φορές για εκφοβισμό. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ένας 47χρονος που νοσηλεύτηκε εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, ενώ συνελήφθη ένας 44χρονος και διέφυγε ο 20χρονος που αναζητούνταν από τότε.

Από την έρευνα που ακολούθησε τη σύλληψη των δυο νεαρών για τη ληστεία της 66χρονης, διαπιστώθηκε ότι τις τελευταίες δυο ημέρες είχαν κλέψει δυο οχήματα ένα από τα οποία βρέθηκε και προσπάθησαν να κλέψουν ακόμα ένα, ενώ διέρρηξαν και ένα κατάστημα από το οποίο άρπαξαν 100 ευρώ. Μαζί τους ήταν και ένα ζευγάρι 22χρονων που έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται. Ο 27χρονος και ο 20χρονος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών με κατηγορίες για ληστεία και κλοπές κατά συναυτουργία που βαρύνουν και τους 22χρονους συνεργούς τους.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου