ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Τι απαντά ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου με τα «χρυσά» αναψυκτικά στην καταγγελία

ρόδος-τι-απαντά-ο-ιδιοκτήτης-του-εστια-488027

Απάντηση στην καταγγελία μίας πελάτισσάς εστιατορίου στην Ρόδο έδωσε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, μετά τον σάλο που ξέσπασε για τον υπέρογκο λογαριασμό που κλήθηκε να πληρώσει για οκτώ αναψυκτικά.

Η Βρετανίδα τουρίστρια ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook τη δυσάρεστη εμπειρία της, αποκαλύπτοντας πως ο τελικός λογαριασμός που ήρθε στο τραπέζι της ήταν… 82 ευρώ.

Σε επιστολή του, ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου δίνει την δική του πλευρά της ιστορίας, ξεκαθαρίζοντας τι ακριβώς παρήγγειλε η παρέα.

Η επιστολή που δημοσιεύεται στην dimokratiki.gr, αναφέρει πως «η παραγγελία περιείχε 3 milk shake του 1 λίτρου. Το καθένα από αυτά αποτελείται από 5 μπάλες παγωτό και μισό λίτρο γάλα, 2 αναψυκτικά του 1 λίτρου, 2 αναψυκτικά του μισού λίτρου και ένα φραπέ με 3 μπάλες παγωτό, σαντιγί και σιρόπι σε ποτήρι των 750ml, τα οποία επέλεξαν οι ίδιοι από τον κατάλογο μας».

Συνεχίζοντας, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου περιέγραψε τη στιγμή που έλαβαν τον λογαριασμό τονίζοντας πως «όταν έφτασε ο λογαριασμός ή κυρία Scott σε εξωφρενική κατάσταση ξεκίνησε να φωνάζει και να διώχνει τους πελάτες μας αποκαλώντας μας κλέφτες. Ο λογαριασμός ήταν 82€ παρ’ όλα αυτά η κυρία άφησε το ποσό των 102.30€ και φωτογράφησε το χαρτί παραγγελίας αντί της νόμιμης απόδειξης. Τότε έβαλε τα κλάματα και έφυγε».

Ο κατάλογος του εστιατορίου/Πηγή: dimokratiki.gr

«Μετά από μια ώρα επέστρεψε και ξεκίνησε να φωτογραφίζει το κατάστημα και τον σερβιτόρο προκαλώντας αναστάτωση για άλλη μια φορά στους πελάτες του καταστήματος. Τότε ο σερβιτόρος της είπε να σβήσει τη φωτογραφία του και της πρότεινε να καλέσει την αστυνομία για να παραπονεθεί. Εκείνη τράπηκε σε φυγή», αναφέρει συνεχίζοντας.

Ο ίδιος, μάλιστα, απαντά και σε όποιες τυχόν καταγγελίες για τη νομιμότητα της επιχείρησής του για τον προσωπικό του.

Η απόδειξη/Πηγή: dimokratiki.gr

«Ως ιδιοκτήτης του (…) δημοσιεύω τις φωτογραφίες της νόμιμης απόδειξης υπογεγραμμένη από τη ΔΟΥ ΡΟΔΟΥ για εκείνους που ισχυρίζονται ότι το μπλοκ αποδείξεων της επιχείρησης δεν είναι νόμιμο (επειδή η ταμειακή μηχανή είχε κολλήσει και την είχα στον τεχνικό έκοβα αναγκάστηκα χειρόγραφα). Σας παραπέμπω τα έγγραφα που αποδεικνύουν πως ο υπάλληλος μου είναι Έλληνας υπήκοος και πλήρως ασφαλισμένος στο ΙΚΑ καθώς και τον κατάλογο με καταγεγραμμένες τις τιμές ανάλογα με την ποσότητα των ποτών», ξεκαθαρίζει και καταλήγει αναφέροντας:

«Όποιος θεωρεί ότι είμαι κλέφτης και παράνομος να έρθει με τη συνοδεία των αρμόδιων αρχών να με κλείσει παρά να δημοσιεύει προσβλητικά σχόλια στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

CNN Greece

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου