ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Τοπαλούδη: Είχε αργό και βασανιστικό θάνατο

δολοφονία-τοπαλούδη-είχε-αργό-και-βασ-492132

Ανατριχιαστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. Η κοπέλα είχε αργό και βασανιστικό θάνατο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού STAR, το οποίο παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και επικαλείται πληροφορίες από το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, η νεαρή κοπέλα άτυχη φοιτήτρια, είχε αργό, επώδυνο και βασανιστικό θάνατο που έγινε με ιδιαίτερη σκληρότητα και σαδισμό.

Το κορίτσι έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο οι δύο φονιάδες της, ο νεαρός Ροδίτης και ο Αλβανός φίλος του είχαν πάθει εμμονή με το να τη σκοτώσουν. Έτσι αποφάσισαν από κοινού την εξόντωσή της.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του STAR, ο θυμός τους έγινε ανεξέλεγκτος όταν η κοπέλα απείλησε ότι θα τους καταγγείλει. Επιχείρησαν να τη στραγγαλίσουν, τη γρονθοκοπήσαν, την απειλούσαν με μαχαίρι, τη χτυπήσαν με το σίδερο και στη συνέχεια την έριξαν στον γκρεμό.

Υπενθυμίζεται πως όταν την έριξαν, η κοπέλα ζούσε ακόμα έστω και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Οι δικαστές αποφάσισαν την παράταση της κράτησης των δύο νεαρών, των οποίων η συμπεριφορά τους παρουσιάζει ασυνήθη στοιχεία και μη αναμενόμενα ακόμα και για τα πιο ειδεχθή εγκλήματα. Οι κατηγορούμενοι, όπως αναφέρεται, ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αφού ο ένας είχε αποδεχτεί πλήρως την συμπεριφορά του άλλου

Για όλους αυτούς τους λόγους παρατάθηκε η κράτησή τους στις φυλακές Γρεβενών.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου