Συνελήφθη ο Αλβανός δραπέτης από τις φυλακές Αυλώνα

Τελευταία ενημέρωση: 2019-05-28, 18:29:05
Συνελήφθη ο Αλβανός δραπέτης από τις φυλακές Αυλώνα

Συνελήφθη ο Αλβανός δραπέτης από τις φυλακές Αυλώνα. Ο Αλβανός που δραπέτευσε από τις φυλακές Αυλώνα το βράδυ της Δευτέρας εντοπίστηκε στην Ομόνοια. 

Πρόκειται, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, για άτομο με ενεργή συμμετοχή στην επονομαζόμενη «μαφία του Κορυδαλλού».

Η απόδραση δύο κρατουμένων σημειώθηκε στις 21:40 της Δευτέρας από τις φυλακές Αυλώνα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας κρατούμενος πήδηξε αρχικά την περίφραξη των φυλακών.

Ενας αστυνομικός της εξωτερικής φρουράς φέρεται να αντελήφθη το περιστατικό και να πυροβόλησε, ωστόσο οι δραπέτες κατάφεραν να ξεφύγουν, τραυματίζοντάς τον μάλιστα στο πρόσωπο. Ωστόσο, ένας δεύτερος κρατούμενος πήδηξε την περίφραξη, χτύπησε τον αστυνομικό και κατάφεραν να διαφύγουν και οι δύο.

Στο μεταξύ, παραγγελία δόθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης προς το Σώμα Επιθεώρησης και Ελέγχου των Καταστημάτων Κράτησης για τη διενέργεια έκτακτου ελέγχου, προκειμένου να διακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες απέδρασαν οι δύο κρατούμενοι από τις φυλακές Αυλώνα. Την ίδια στιγμή έχει διαταχθεί πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση από εισαγγελέα, προκειμένου να αναζητηθούν τυχόν πειθαρχικές ευθύνες σωφρονιστικών υπάλληλων.

[ethnos.gr]

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
8
=