ΕΛΛΑΔΑ

Στη ΜΕΘ 9χρονη που παρασύρθηκε από λεωφορείο του ΚΤΕΛ στις Σέρρες

στη-μεθ-9χρονη-που-παρασύρθηκε-από-λεωφ-504113

Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται από χθες το απόγευμα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ένα εννιάχρονο κοριτσάκι από το Παραλίμνιο Σερρών, το οποίο σύμφωνα με την αστυνομία παρασύρθηκε από λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η μικρούλα επέβαινε στο ποδήλατό της όταν παρασύρθηκε μέσα στον οικισμό από λεωφορείο του ΚΤΕΛ στις 13:00 μετά το μεσημέρι.

“Το κοριτσάκι νοσηλεύεται με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάστασή της κρίνεται σταθερή”, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ η διοικήτρια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, Βασιλική Παπαχριστοδούλου.

Στο λεωφορείο δεν υπήρχαν επιβάτες την ώρα του ατυχήματος.

Η μικρούλα διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Σερρών, ωστόσο κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της στο Ιπποκράτειο.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Εμμανουήλ Παππά.

Στο μεταξύ, μια γυναίκα περίπου τριάντα ετών, τραυματίστηκε ελαφρά σήμερα στις 08:20 το πρωί όταν η μοτοσυκλέτα την οποία οδηγούσε εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε τρένο, στην οδό Μοναστηρίου, στο ύψος του ξενοδοχείου “Grand Hotel”. Σύμφωνα με την αστυνομία η γυναίκα δεν βρισκόταν πάνω στη μηχανή κατά την ώρα της πρόσκρουσης και φέρεται να τραυματίστηκε κατά την πτώση της από το δίκυκλο. Η γυναίκα διακομίσθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου