ΕΛΛΑΔΑ

Εγκλημα στην Καλλιθέα: «Ακούσαμε καβγά, έγινε χαμός», λένε οι γείτονες

εγκλημα-στην-καλλιθέα-ακούσαμε-καβγ-510894

Στην ταραγμένη σχέση που είχε με τον εν διαστάσει σύζυγό της εστιάζουν τις έρευνές τους οι Αρχές για το έγκλημα με θύμα μια 29χρονη, που εντοπίστηκε νεκρή τα ξημερώματα της Τετάρτης, στην Καλλιθέα.

Η γυναίκα, κατά τις πρώτες πληροφορίες, καταγόταν από τη Γεωργία και ήταν μητέρα δύο παιδιών -ενός αγοριού και ενός κοριτσιού.

Σύμφωνα με το star.gr, η 29χρονη βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της και καθ’ όλο αυτό το διάστημα τα δυο τους παιδιά διέμεναν με τον παππού και τη γιαγιά τους.

Ο σύζυγος αναζητείται από τις Αρχές προκειμένου να δώσει εξηγήσεις, και να εξεταστεί το ενδεχόμενο εμπλοκής του στο έγκλημα.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από τη θεία της -που την αναζητούσε εναγωνίως, καθώς δεν απαντούσε σε τηλεφωνικές κλήσεις.

Η ίδια συγγενής πήγε στο διαμέρισμα, όμως η 29χρονη δεν άνοιγε, με συνέπεια (η θεία) να μπει με τη βοήθεια κλειδαρά στο σπίτι και να αντικρίσει τη σκηνή του εγκλήματος.

Γείτονες: Εγινε χαμός στο σπίτι, τα έσπασαν όλα

Κάτοικος της περιοχής, ερωτηθείς για το τί προηγήθηκε του εγκλήματος, είπε στο Star ότι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο σπίτι όπου διέμενε «έγινε χαμός».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι «βγήκε όλη η γειτονιά έξω από τη φασαρία. Τα έσπασαν όλα μέσα στο σπίτι. Από τότε δεν την ξαναείδα τη γυναίκα».

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, στον λαιμό της κοπέλας ανιχνεύτηκαν εκχυμώσεις (μελανιές), γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πιθανότατα έπεσε θύμα στραγγαλισμού.

Παρά ταύτα, οι αστυνομικοί που ερευνούν το έγκλημα αναμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο οποίος θα διενεργήσει νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της.

«Ηταν ήσυχη κοπέλα»

Οι αστυνομικοί, κατά τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται να αποκλείουν το ενδεχόμενο της ληστείας καθώς στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης ούτε και έρευνας.

Τα παραπάνω στοιχεία, όπως λένε, ενδέχεται να σημαίνουν ότι το θύμα γνώριζε τον δράστη.

Αλλοι γείτονες που μίλησαν στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό για το έγκλημα στην Καλλιθέα ανέφεραν ότι επρόκειτο για μια ήσυχη κοπέλα που ουδέποτε είχε απασχολήσει με τη συμπεριφορά της ή και με τη σχέση με της με κάποιο πρόσωπο.

Κάποιοι, ωστόσο, παρατήρησαν ότι το τελευταίο διάστημα έμοιαζε αρκετά φοβισμένοι.

«Ηταν ένα ήσυχο κορίτσι. Τη βλέπαμε με τα παιδάκια της στον δρόμο, αλλά δεν είχαμε επαφές», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας από τους γείτονες.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου