Καταγγελίες φοιτητών για νέο καθηγητή “Φακελάκη” στο ΤΕΙ Σερρών

Τελευταία ενημέρωση: 2019-05-13, 17:53:34
Καταγγελίες φοιτητών για νέο καθηγητή “Φακελάκη” στο ΤΕΙ Σερρών

Η υπόθεση διαφθοράς στο ΤΕΙ Σερρών, με τον καθηγητή “Φακελάκη”, επανέρχεται στο προσκήνιο, μετά τον σχηματισμό δικογραφίας και την άσκηση ποινικής δίωξης και σε δεύτερο καθηγητή του τμήματος λογιστικής, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο, χρηματιζόταν και εκείνος από φοιτητές. 

Ο καθηγητής φέρεται να είχε στενή συνεργασία με τον 59χρονο, που συνελήφθη πριν από οκτώ μήνες μαζί με ζευγάρι φροντιστών και είναι προφυλακισμένοι για την ίδια υπόθεση.

Από την πρώτη στιγμή που είχε αποκαλυφθεί η δράση του καθηγητή – “Φακελάκη”, υπήρχαν καταγγελίες φοιτητών και για δεύτερο συνάδελφό του, που ζητούσε χρήματα για να τους περνά στα μαθήματα. 

Τα στόματα άρχισαν σιγά - σιγά να ανοίγουν και η έρευνα των αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ. αποκάλυψε μαγνητοφωνημένες συνομιλίες με φοιτητές που καίνε τον καθηγητή, ενώ οι αστυνομικοί “ξεσκονίζουν” και τα γραπτά των σπουδαστών, που είχαν κοπεί.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δωροληψία και αναμένεται να κληθεί να καταθέσει στον ανακριτή, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ΕΔΕ από το ΤΕΙ για να διαπιστωθεί εάν εμπλέκονται και άλλοι καθηγητές.

Πηγή πληροφοριών: ant1news.gr

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
6
=