ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο ξύλο σε κατάκοιτη ηλικιωμένη και τον σύζυγό της από ληστές

άγριο-ξύλο-σε-κατάκοιτη-ηλικιωμένη-κα-518910

Την πιο εφιαλτική νύχτα της ζωής τους έζησαν ένας 84χρονος και η 87χρονη σύζυγος του, στα χέρια τριών αδίστακτων κακοποιών που εισέβαλαν στο σπίτι τους στο χωριό Άγριλο της Μεσσηνίαςτην ώρα που κοιμόντουσαν και τους ξυλοκόπησαν αλύπητα, ενώ δεν δίστασαν να την πετάξουν βίαια από το κρεβάτι της στο δάπεδο την ηλικιωμένη που είναι κατάκοιτη!

Οι κουκουλοφόροι ληστές μπήκαν στο σπίτι του ανυπεράσπιστου ζευγαριού σπάζοντας την κάσα του παραθύρου, τους ξύπνησαν και άρχισαν να τους ζητούν επίμονα χρήματα με την απειλή μαχαιριού. Μετά από πολλά χτυπήματα σε όλο το σώμα του, ο 84χρονος αποκάλυψε πού έκρυβε 300 ευρώ, αλλά οι κακοποιοί συνέχισαν να τον χτυπούν για να τον υποχρεώσουν να τους δώσει περισσότερα! Μόλις βεβαιώθηκαν πως δεν υπήρχαν άλλα χρήματα, κλείδωσαν τους δυο ηλικιωμένους στο υπνοδωμάτιό τους και διέφυγαν με αυτοκίνητο που ο οδηγούσε ένας τέταρτος συνεργός τους.

Από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη, ο ηλικιωμένοςδιακομίστηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας με σοβαρό εσωτερικό τραύμα στην κοιλιακή χώρα και χρειάστηκε να χειρουργηθεί, ενώ φέρει μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα. Τα τρία τέρατα δεν έδειξαν έλεος ούτε και στην 87χρονη σύζυγο του που, αν και αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα, την πέταξαν βίαια από το κρεβάτι της στο πάτωμα!

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου