ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στο Φάληρο: Το θύμα ετοιμαζόταν να ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα

έγκλημα-στο-φάληρο-το-θύμα-ετοιμαζότα-527236

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το άγριο έγκλημα που διαπράχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Παλαιό Φάληρο, με θύμα την 53χρονη δασκάλα και δράστη – όπως όλα δείχνουν – τον κατά έναν χρόνο νεότερο αδερφό της.

Γείτονες του θύματος ανέφεραν ότι επρόκειτο για μια γυναίκα που το τελευταίο διάστημα ήταν τρομοκρατημένη, ενώ ετοιμαζόταν να ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του αδερφού της.

Η 53χρονη, εκπαιδευτικός στη Ράλλειο Σχολή δήλωνε φοβισμένη καθώς ο αδερφός της την παρενοχλούσε, άλλοτε καταδιώκοντάς την, άλλοτε βρίζοντάς την και άλλοτε σχίζοντας τα λάστιχα του αυτοκινήτου της.

Η ίδια κάποιες φορές κλείδωνε το αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ φοβούμενη ότι ο 52χρονος θα έκανε ζημιά, και άλλες φορές το άφηνε έξω διότι ο χώρος στάθμευσης ήταν ημιυπόγειος και σκοτεινός και φοβόταν ότι ο αδερφός της κάπου θα καιροφυλακτούσε αναμένοντας να της επιτεθεί.

To θύμα

Η 53χρονη ήταν το τελευταίο διάστημα σε κατάσταση μόνιμου φόβου και για τον λόγο αυτό είχε αποφασίσει να ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα, ωστόσο δεν πρόλαβε καθώς ο αδερφός της χθες τη σκότωσε, προκαλώντας της τραύματα με μαχαίρι.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του βασικού υπόπτου, «χτενίζοντας» την ευρύτερη περιοχή του Φαλήρου αλλά και άλλες περιοχές.

Παράλληλα λαμβάνονται καταθέσεις μαρτύρων και υλικό από τον τόπο του εγκλήματος.

[zougla.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου