ΕΛΛΑΔΑ

Σε ένα θαύμα ελπίζουν πλέον όλοι για τον Κώστα Ευριπιώτη

σε-ένα-θαύμα-ελπίζουν-πλέον-όλοι-για-το-534095

Τάματα από θαυμαστές του, κομποσκίνια και σταυροί, καθώς και κόσμος που φτάνει να του συμπαρασταθεί, κατακλύζουν τον πρώτο όροφο του Σπηλιοπούλειου ιδρύματος στο οποίο νοσηλεύεται από τον περασμένο Φεβρουάριο ο δημοφιλής κωμικός, Κώστας Ευριπιώτης.

Με την οικογένεια στο πλευρό του ο άνθρωπος που σκορπούσε απλόχερα γέλιο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, βρίσκεται στα χέρια του θεού.

Η ανησυχία όλων είναι διάχυτη αλλά δεν παύουν να ελπίζουν σε ένα θαύμα που θα τον κάνει να επανέλθει σε καλύτερη κατάσταση υγείας. Ο Κώστας Ευριπιώτης άλλοτε αναγνωρίζει τους αγαπημένους του, τη σύζυγο και τα δυο παιδιά του και άλλοτε βυθίζεται στο δικό του κόσμο.

Η περιπέτειά του άρχισε πριν από ένα χρόνο, όταν διαπίστωσε ότι ξεχνούσε τα λόγια του και είχε έντονους πονοκεφάλους. Η μαγνητική έδειξε φλεγμονές στο κεφάλι και ο αγαπητός κωμικός υποβλήθηκε σ ένα δύσκολο χειρουργείο που κράτησε επτά ολόκληρες ώρες.

Η ζωή του από τότε άλλαξε καθώς αφιερώθηκε στο Θεό και με οδηγό την πίστη πορεύεται μέχρι και σήμερα. «Δε γίνεται να μη πιστέψεις ότι υπάρχει Θεός όταν είσαι ένα βήμα πριν από το θάνατο» είχε εξομολογηθεί σε μια συνέντευξή του.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου