ΕΛΛΑΔΑ

Αιτήσεις για 4.500 μόνιμους διορισμούς στην Εκπαίδευση

αιτήσεις-για-4-500-μόνιμους-διορισμούς-στ-534368

Εκδόθηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την έναρξη των διαδικασιών για μόνιμους διορισμούς στην Εκπαίδευση. Για το επόμενο σχολικό έτος, 2019-2020 προβλέπονται 4.500 διορισμοί στην Ειδική Αγωγή. Η υποβολή αιτήσεων αφορά τόσο τις μόνιμες θέσεις όσο και τις θέσεις αναπληρωτών για το επόμενο σχολικό έτος.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να υποβάλλουν τα απαραίτητα έγγραφα που αναγράφονται στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο στις Διευθύνσεις εκπαίδευσης από τις 2 έως και τις 30 Μαΐου.

Παράλληλα θα υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση στον ΑΣΕΠ από τις 8 έως και τις 24 Μαΐου.

-Όσοι δεν έχουν ηλεκτρονικό φάκελο στο Ο.Π.ΣΥ.Δ., οφείλουν, αρχικώς, να εγγραφούν ως χρήστες στο Ο.Π.ΣΥ.Δ. (https://opsyd.sch.gr/), αναζητώντας το σχετικό Εγχειρίδιο Εγγραφής και Σύνδεσης Χρήστη, στο οποίο περιέχονται αναλυτικές οδηγίες για την εγγραφή και αυθεντικοποίηση του χρήστη. Σημειώνεται, σε κάθε περίπτωση, ότι οι αιτούντες υποψήφιοι/χρήστες είναι υπεύθυνοι για την αποκλειστική και ορθή χρήση των κωδικών πρόσβασης ή των λοιπών στοιχείων ταυτοποίησής τους.

-Οι υποψήφιοι που έχουν ήδη ηλεκτρονικό φάκελο στο Ο.Π.ΣΥ.Δ., οφείλουν να εισέλθουν στον φάκελό τους (με τους προσωπικούς τους κωδικούς), προκειμένου να διαπιστώσουν τα στοιχεία (προσόντα/κριτήρια/ιδιότητες) τα οποία εξακολουθούν να παραμένουν, κατά την εναρκτήρια ημερομηνία προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών, καταχωρισμένα και επικυρωμένα, κατόπιν των αναγκαίων διεργασιών προσαρμογής του Ο.Π.ΣΥ.Δ. στο νέο σύστημα διορισμού και προσλήψεων εκπαιδευτικών.

Δείτε εδώ την προκήρυξη του ΑΣΕΠ

Δείτε εδώ την Αίτηση κατάθεσης Δικαιολογητικών

Δείτε εδώ την πρόσκληση του Υπουργείου Παιδείας

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου