ΕΛΛΑΔΑ

Νέα ανάρτηση Πολάκη για Κυμπουρόπουλο με φωτογραφία στο Facebook

νέα-ανάρτηση-πολάκη-για-κυμπουρόπουλ-536365

Ο Παύλος Πολάκης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τα ξημερώματα της Μ. Τετάρτης, μια φωτογραφία με την οποία συγκρίνει «την νεοφιλελεύθερη αντίληψη για τα ΑΜΕΑ» και την «αριστερή αντίληψη του κοινωνικού κράτους».

Ο αναπληρωτής υπουργός στη συνέχεια επιτίθεται για ακόμα μια φορά στα ΜΜΕ λέγοντας ότι προσπαθούν με το θέμα που ξέσπασε να καλύψουν την «φυγή του Μητσοτάκη στην πρόκληση του Τσιπρα για τηλεοπτική αναμέτρηση».

Ολόκληρη η ανάρτηση Πολάκη στο Facebook:

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ : Στη πρώτη φωτογραφία το αποτέλεσμα των “ίσων ευκαιριών ” της νεοφιλελεύθερης αντίληψης για τα ΑΜΕΑ Στη δεύτερη φωτογραφία η ουσία της αριστερής αντίληψης του κοινωνικού κράτους που δημιουργεί δικαιοσύνη και ισότητα για τα άτομα με αναπηρία (τα κουτιά που πατάνε τα παιδιά ειναι τα μόρια ,τα επιδόματα ,οι ειδικές ρυθμίσεις που θέλουν να καταργήσουν οι οπαδοί του κοινωνικού δαρβινισμού-αυτοματισμού-Νεοφιλελευθερισμού)ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ της ΝΔ Κο Κυμπουροπουλο….Όλα τα αλλα που γραφουν τα ΜΜΕ και τα Τρολ θέλουν να καλύψουν την τροπή σε φυγή του Μητσοτάκη στην πρόκληση του Τσιπρα για τηλεοπτική αναμέτρηση,τη δίωξη της κας Στουρναρα για την απευθείας ανάθεση με 713000 ευρω απο το Κεελπνο του Συνεδριου e-health το 2014 και το υπερπλεονασμα 4,4% που οδηγεί σε φορολογικές ελαφρύνσεις και στη ΜΗ μείωση του αφορολόγητου .Άντε καλό βράδυ τωρα και πουσαι Πατουλη:είσαι λίγος ,ελεγχόμενος και διατεταγμένος για να με “δικάσεις” ,οταν για ολη τη βρωμιά του χώρου της υγείας εχεις πιει το αμίλητο νερο(ειμαι και στον Ιατρικο σύλλογο Χανιων οχι στον Ισα ).

Ξανθός για Πολάκη: Ατυχής κι αχρείαστη η δήλωση για Κυμπουρόπουλο

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο υπουργός Υγείας διαχώρισε τη θέση του, μετά τη χθεσινή στήριξη του πρωθυπουργού στον Πολάκη, τονίζοντας ότι θα μετατρέψει την πρόταση μομφής κατά του Πολάκη σε ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

«Ήταν μια ατυχής δήλωση αυτό είναι προφανές. Κυρίως ήταν μια αχρείαστη δήλωση που έδωσε τη δυνατότητα, κατά την άποψή μου, σε μια περίοδο που φαινόταν η ΝΔ να είναι στριμωγμένη επικοινωνιακά για κρίσιμα θέματα της κοινωνικής της ατζέντας, της έδωσε τη δυνατότητα να αντεπιτεθεί, να δημιουργήσει έναν επικοινωνιακό θόρυβο, να απειλεί με κατάθεση πρότασης δυσπιστίας και λίγο να αλλάξει το πολιτικό κλίμα«, είπε ο Ανδρέας Ξανθός στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη σχολιάστηκε αρνητικά και από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώην υπουργός Νίκος Φίλης υποστήριξε ότι οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας «δεν εκπροσωπούν, αλλά αδικούν την προσπάθεια της κυβέρνησης να ενισχύσει τον αγώνα των ΑµεΑ και των οικογενειών τους για µια κατά το δυνατόν ισότιµη θέση στην κοινωνία µας». Τόνισε, µάλιστα, ότι ο Παύλος Πολάκης «πρέπει να βρει τρόπο να επανορθώσει αυτή την αστοχία του».

«Ο κ. Πολάκης έκανε λάθος» σηµείωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου προσθέτοντας: «Βάζει τρικλοποδιές στην κυβέρνηση, και µάλιστα εν µέσω προεκλογικής εκστρατείας. ∆ίνει πάτηµα στη ΝΔ να αλλάξει την ατζέντα». Στο ίδιο µήκος κύµατος κινήθηκε και ο Γιώργος Μπαλάφας, που είπε ότι είναι «ατυχής η δήλωση. ∆εν νοµίζω ότι εκφράζει τον Παύλο. Θα πρέπει να την πάρει πίσω».

[ethnos.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου