ΕΛΛΑΔΑ

Ανήλικοι ληστές στη «φάκα» της ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθησαν μετά από διαδοχικά «χτυπήματα»

ανήλικοι-ληστές-στη-φάκα-της-ελ-ασ-συ-538788

Θύμα ληστείας έπεσε το μεσημέρι της Κυριακής των Βαΐων ένας 77χρονος στη Λαμία από δύο ανήλικους Ρομά, οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ της ίδιας ημέρας μετά από νέα απόπειρα ληστείας σε βάρος αυτή τη φορά ενός 46χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το lamiareport.gr, οι δύο ανήλικοι, μία 14χρονη και ένας 13χρονος, έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας, μετά από αποτυχημένη προσπάθεια να ληστέψουν έναν διερχόμενο πολίτη στην οδό Έσλιν γύρω στις 10 το βράδυ.

Ο 46χρονος αντιστάθηκε και με τη βοήθεια διερχομένων κατάφερε να ακινητοποιήσει τους επίδοξους ληστές που συνελήφθησαν μερικά λεπτά αργότερα.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομική έρευνα το ίδιο ζευγάρι, νωρίτερα το μεσημέρι στην οδό Καποδιστρίου στη Λαμία, είχε ληστέψει έναν ηλικιωμένο άνδρα που περπατούσε στο δρόμο, αρπάζοντάς του τα 15 ευρώ που είχε επάνω του καθώς και την κάρτα ανάληψης χρημάτων.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, η κατάσταση στα Λαμία είναι πλέον ανεξέλεγκτη με τους ανθρώπους της Ελληνικής Αστυνομίας να δέχονται καθημερινά όλο και περισσότερα τηλεφωνήματα για περιστατικά παραβατικότητας.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία είναι το γεγονός ότι ανήλικοι δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ακόμα και τη βία προκειμένου να πάρουν αυτό που θέλουν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου