LIFE STYLE

Η ανάρτηση της Χριστίνας Ψάλτη για τα δύο χρόνια από τον θάνατό του Στάθη Ψάλτη

η-ανάρτηση-της-χριστίνας-ψάλτη-για-τα-δ-538977

Ο Στάθης Ψάλτης έφυγε από τη ζωή την 21η Απριλίου του 2017 μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Σήμερα, δύο ολόκληρα χρόνια μετά το θάνατό του, η σύζυγός του, Χριστίνα ανήρτησε στα social media μια φωτογραφία του αγαπημένου ηθοποιού όπου αναφερόταν:

«Πόσο κάρβουνο αντέχει η ψυχή του Στάθη; Η ψυχή μου κρύβει μόνο γαλάζιο, με την έννοια του ουρανού. Είναι ελεύθερη και κινείται παντού. Όπως ενός αποθανόντος ανθρώπου. Τόσο ελεύθερη».

Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικούς μήνες η Χριστίνα Ψάλτη είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και στο «Μετά τα μεσάνυχτα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γιατί δεν θέλει να μιλάει πια δημόσια για τον θάνατο του ηθοποιού.

«Είναι πολύ σκληρό να το περνάς όλο αυτό. Εμένα με βοήθησε ο Θεός, ο πνευματικός, η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Δεν θέλω πλέον να μιλάω γι’ αυτό επειδή σέβομαι το παρελθόν μου, σέβομαι αυτόν τον μοναδικό άνθρωπο που είχα την τιμή να είμαι 22 χρόνια. Θέλω να τον κρατήσω μόνο για μένα.

Θεωρώ ότι το πουλάς έτσι, κι εγώ δεν έχω πουλήσει ποτέ τίποτα στη ζωή μου, είναι καθαρά δικό μου. Μέσα από αυτή τη σπουδαία σχέση έγινα πολύ καλύτερος άνθρωπος. Έχω περάσει πολύ δύσκολα. Εύχομαι σε κανέναν άνθρωπο να μην το ζήσει αυτό. Για μένα ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι της ζωής μου».

Η ανάρτηση της Χριστίνας Ψάλτη:

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου