ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Οινόης

κυκλοφοριακές-ρυθμίσεις-στον-ανισόπ-546861

Για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Απριλίου, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Οινόης, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος.

Ειδικότερα, από τις 18:00 κάθε ημέρας, έως και τις 07:00 κάθε επόμενης, θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

– Την Τετάρτη 17 προς Πέμπτη 18 Απριλίου, θα εκτελεστούνεργασίες στον αριστερό παράπλευρο του Α/Κ Οινόης με κατεύθυνση προς Λαμία με παράλληλη ολική διακοπή κυκλοφορίας στη Ράμπα Εξόδου (προς Αθήνα). Κατά το διάστημα αυτό, οι οδηγοί με κατεύθυνσης τον Α/Κ Οινόης, μέσω κατάλληλης προειδοποιητικής και κατευθυντήριας σήμανσης, θα ειδοποιούνται ώστε να εξέρχονται από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Σχηματαρίου), ενώ η κυκλοφορία στον παράπλευρο δίκτυο καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω ρυθμίσεων θα διεξάγεται με εναλλάξ στις δύο κατευθύνσεις.

– Τη Πέμπτη 18 προς Παρασκευή 19 Απριλίου,θα εκτελεστούνεργασίες στον αριστερό παράπλευρο του Α/Κ Οινόης με κατεύθυνση προς Αθήνα με παράλληλη ολική διακοπή κυκλοφορίας στη Ράμπα Εξόδου (προς Αθήνα). Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνσης τον Α/Κ Οινόης, μέσω κατάλληλης προειδοποιητικής και κατευθυντήριας σήμανσης, θα ειδοποιούνται ώστε να εξέρχονται από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Σχηματαρίου), ενώ η κυκλοφορία στον παράπλευρο δίκτυο καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω ρυθμίσεων θα διεξάγεται με εναλλάξ στις δύο κατευθύνσεις.

Η Νέα Οδός -όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της- έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Επίσης, η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου