LIFE STYLE

Συγκλονίζει ο Παπαναστασίου: Η αυτοκτονία της κόρης του και η απομόνωση

συγκλονίζει-ο-παπαναστασίου-η-αυτοκτ-548478

Πέρασαν οκτώ χρόνια, από τότε που η μοναχοκότη του έβαλε τέλος στη ζωή της. Το βαρύ του πένθος τον οδήγησε σστην απόφαση να εγκαταλείψει την Αθήνα και να απομονωθεί. Ο Νίκος Παπαναστασίου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», για την καθημερινότητά του στο χωριό και τον τροπο που βιώνει όσα συνέβησαν.

«Δεν την έχω νιώσει τη μοναξιά στο χωριό. Είναι τόσο μαγευτικά που είμαι γεμάτος. Μου λείπει το θέατρο και ο κινηματόγραφος, όπως λείπει σε όλους τους ηθοποιούς. Στο θέατρο κάτι θα κάνω. Το αγαπάω το θέατρο.Το κτήμα είναι δικό μου, δεν κατάγομαι από εδώ. Μου είχε πει ένας φίλος μου πριν 15 χρόνια πως το πουλάνε. Όταν το είδα το πήρα αμέσως. Έχω πάρει σύνταξη. Είμαι ευτυχισμένος εδώ. Οι κάτοικοι εδώ είναι καταληκτικοί. Η απομόνωση μερικές φορές είναι γοητευτική. Μερικές φορές σκληρή. Δε μου λείπει τίποτα εδώ. Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Έχω εξοικειωθεί», είπε ανάμεσα σε άλλα.

«Ό,τι πιο τραγικό μπορεί να συμβεί στη ζωή ενός πατέρα είναι αυτό. Να χάσει το παιδί του», δηλώνει και συγκινεί ο Νίκος Παπαναστασίου.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου