ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Ο εφιάλτης με τις βαρυποινίτισσες

ειρήνη-μελισσαροπούλου-ο-εφιάλτης-με-552877

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου μίλησε για τον εφιάλτη που πέρασε 17 μήνες στη φυλακή

Eζησε τον εφιάλτη, καθώς βρέθηκε στα καλά καθούμενα κρατούμενη σε ένα κράτος, του οποίου οι φυλακές και το ποινικό σύστημα είναι πολύ σκληρό. Ο λόγος για την Ειρήνη Μελισσαροπούλου, η οποία πιάστηκε στο Χονγκ Κονγκ με κοκαΐνη στις αποσκευές της και προφυλακίστηκε σε σωφρονιστικό ίδρυμα της Κίνας.

Η νεαρή Ελληνίδα μίλησε για τα όσα εφιαλτικά έζησε από τον Νοέμβριο του 2017 όταν και συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνη. Όπως είπε στον Alpha την παγίδευσε στην Αιθιοπία ένας «αδερφικός» όπως τον χαρακτήρισε φίλος της από τη Ρουμανία.

«Είχα πάθει σοκ. Έκλαιγα. Δεν υπήρχε ούτε μεταφραστής εκεί πέρα ούτε κάποιος να μου εξηγήσει τι γινότανε και για ποιο λόγο βρίσκονταν τα ναρκωτικά στην τσάντα» είπε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου.

Για τα όσα βίωσε τόνισε: «Είχα δει τα πάντα. Να έρχονται στη μούρη μου μπροστά και να μου λένε: “Τι θέλεις; Πες μου τι θέλεις; Θέλεις να σε χτυπήσω ; Και με βρίζανε”».

Για τη λυτρωτική στιγμή της αθώωσης επεσήμανε: «Πάγωσα! Έτρεχε ο ιδρώτας, ήμουνα χάλια! Μόλις ακούστηκε το “not guilty” καταρρέει η μαμά μου, καταρρέει ο μπαμπάς, καταρρέει ο κύριος Κεχαγιόγλου, μέσα στη χαρά ήτανε!»

Ο συνήγορος, Σάκης Κεχαγιόγλου είπε για την υπερασπιστική γραμμή που ακολουθήθηκε: «Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε όσες περισσότερες αμφιβολίες μπορούμε για την ενοχή της. Περιγράψαμε πώς αντέδρασαν οι τελωνειακοί όταν είδαν την αντίδραση της, είχε βάλει τα κλάματα , συγχυσμένη, και της είπα παίζοντας το ρόλο του διαβόλου, ότι “μπορεί να έβαλες τα κλάματα επειδή σε έπιασαν”, αλλά η πρώτη αμφιβολία δημιουργήθηκε», είπε και πρόσθεσε: «Δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα, διευθύνσεις ανθρώπων που να την περιμένουν στο Χονγκ Κονγκ, κάποιον ανταποκριτή, δεν είχε τέτοιο θέμα η Ειρήνη. Είπε ότι πήγε να κάνει μια φωτογράφιση και φαινόταν αληθοφανές». Σύμφωνα με τον κ. Κεχαγιόγλου αυτά ήταν στοιχεία που συνέβαλαν στην αθώωση της Ειρήνης Μελισσαροπούλου. Είναι μια όμορφη κοπέλα και δημιουργήθηκε αμφιβολία κατά ποσό είναι βαποράκι. Ήταν ντυμένη εκθαμβωτικά με κόκκινη φούστα ψηλές δερμάτινες μπότες, όποιος θέλει να κρυφτεί δεν θέλει να τραβήξει προσοχή».

Το μοντέλο ζει πλέον στην πατρίδα της, τη Μυτιλήνη και προσπαθεί να αφήσει πίσω της τον εφιάλτη και να φτιάξει από την αρχή τη ζωή της.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου