Χαλάνδρι: Κηδεύτηκαν μαζί πατέρας και γιος -Τραγική φιγούρα η μητέρα

Τελευταία ενημέρωση: 2019-04-09, 21:46:14
Χαλάνδρι: Κηδεύτηκαν μαζί πατέρας και γιος -Τραγική φιγούρα η μητέρα

Η τελευταία πράξη του δράματος που εκτυλίχθηκε στο Χαλάνδρι με έναν 27χρονο πατέρα να σκοτώνει το 4χρονο παιδί του και στην συνέχεια να αυτοκτονεί, παίχτηκε στο νεκροταφείο της Παλλήνης. Συγγενείς του μικρού 4χρονου Βασιλάκη έφτασαν στο νεκροταφείο της Παλλήνης προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο.

Το ίδιο και συγγενείς του 27χρονου πατέρα του. Στο σημείο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να μην σημειωθούν έκτροπα από τους πενθούντες συγγενείς.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του 4χρονου παιδιού και η μητέρα του δράστη και αυτόχειρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, από συγγενείς η κηδεία του παιδιού και η ταφή του έγινε με συνοπτικές διαδικασίες. Ο ιερέας διάβασε τον αυτόχειρα και στην συνέχεια έγινε η ταφή του. Το τετράχρονο ήταν να αβάφτιστο λένε συγγενείς που βγήκαν από το νεκροταφείο και γι’ αυτό δεν το διάβασε ο παπάς! Θα το βάφτιζαν το καλοκαίρι…

Η 21χρονη μητέρα του μικρού Βασιλάκη δεν άντεξε την συγκίνηση και λιποθύμησε.

Λίγο πριν τις δυο το μεσημέρι έφτασαν στο νεκροταφείο της Παλλήνης δυο νεκροφόρες με τον πατέρα και τον γιο να οδηγούνται στην τελευταία τους κατοικία.

 

Συγγνώμη ζητά στο σημείωμα που άφησε ο 27χρονος πατέρας που σκότωσε το ίδιο του το παιδί, πριν αυτοκτονήσει, μέσα στο σπίτι του στο Χαλάνδρι.

«Δεν μπορώ να αντέξω άλλο αυτή την κατάσταση, δεν έπρεπε να μας είχες αφήσει. Κουράστηκα να είμαι και μάνα και πατέρας. Ιωάννα σου ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμη. Το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα, ο Βασιλάκης δεν πόνεσε«, έλεγε επίσης στο σημείωμα…

[newsit.gr]

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
7
=