ΕΛΛΑΔΑ

Διεκόπη η κυκλοφορία στην Πειραιώς -Ποιες περιοχές σφυροκοπά η κακοκαιρία

διεκόπη-η-κυκλοφορία-στην-πειραιώς-πο-558736

Έντονη βροχόπτωση αλλά και καταιγίδες, τα χαρακτηριστικά του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Αυτήν την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς, στο ύψος της Χαμοστέρνας, έως και την Π. Ράλλη, λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Ο καιρός αναμένεται να παραμείνει βροχερός καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας όπως αναφέρει το meteo.gr. Το νέο κύμα κακοκαιρίας βρίσκεται σε εξέλιξη από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (8/4) με τις σημαντικότερες βροχοπτώσεις να σημειώνονται στο δυτικό μέρος της χώρας. Κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης μέρας έντονα φαινόμενα αναμένεται να εκδηλωθούν σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα.

Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, με τα εντονότερα καιρικά φαινόμενα αρχικά στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στην Κεντρική Μακεδονία και στις Κυκλάδες και στη συνέχεια στα ανατολικά νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη.

Οι καταιγίδες θα είναι κατά τόπους ισχυρές και ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 μποφόρ και ενδεχομένως πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Στις περιοχές που θα επηρεαστούν σήμερα από καταιγίδες, πιθανώς ισχυρές, συμπεριλαμβάνεται ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας.

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στο κέντρο της Αθήνας

Αυτή την ώρα στους περισσότερους δρόμους του κέντρου παρατηρείται έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση λόγω καιρού.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στη λεωφόρο Κατεχάκη, στο ρεύμα από Ηλιούπολη, στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισίας και στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα εντοπίζεται και στη Βασιλίσσης Αμαλίας και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, από το ύψος της Αθηνών έως τον κόμβο Καλυφτάκη.

[ethnos.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου