ΕΛΛΑΔΑ

Μαφία φυλακών: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι της 45χρονης με τον Αλβανό «εγκέφαλο»

μαφία-φυλακών-οι-αποκαλυπτικοί-διάλο-565580

Στενή σχέση είχε ο Αλβανός «εγκέφαλος» της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού με την 45χρονη προφυλακισμένη δικηγόρο, με τις καταγεγραμμένες συνομιλίες να αποδεικνύουν ότι η γυναίκα είχε φτάσει στο σημείο να δίνει ακριβείς πληροφορίες στον κακοποιό για το πώς μπορεί να δραπετεύσει μέσα από το Εφετείο όπου γίνεται η δίκη της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Οι διάλογοι είναι αποκαλυπτικοί:

Δικηγόρος: Καλημέρα μωράκι μου
Κακοποιός: Καλημέρα
Δικηγόρος: Μια χαρά σε ακούω, είσαι εσύ άνδρας για πρωινή δουλειά, τέλος.
Κακοποιός: Μακάρι
Δικηγόρος: Σε αγαπώ πολύ και δεν θέλω να σε χάσω
Κακοποιός: Να σε ρωτήσω κάτι;
Δικηγόρος: Ναι
Κακοποιός: Σε αυτό το δωμάτιο που πάμε και καθόμαστε… Από πίσω τι είναι;
Δικηγόρος: Αγάπη μου, επιτέλους. Επιτέλους άρχισες να λειτουργείς… Δόξα τω Θεώ… Από τις πλάτες σας είναι τοίχος -για να βγεις έξω από το Εφετείο, εννοώ… Α, δίπλα όχι δίπλα είναι κάποιες αίθουσες ακόμα και μετά βγαίνεις, ναι, ευθεία μπροστά και αριστερά… Κατευθείαν, όμως.
Κακοποιός: Σε αυτό το μικρό δωμάτιο
Δικηγόρος: Δίπλα, πιο δίπλα είναι μερικές ακόμα αίθουσες, σε μια από τις οποίες έχουν και το Φλώρο (γέλια). Θέλεις να τρυπήσουν το τοίχο να βρεθείς στην αγκαλιά του;
Κακοποιός: Την έξοδο…
Δικηγόρος: Όλο ευθεία μπροστά είναι η έξοδος, ευθεία μπροστά και αριστερά που από εκεί πέρα βγαίνεις σε ένα δευτερόλεπτο, έχει έναν αστυνομικό αριστερά που από εκεί βάζεις την τσάντα σου για να ελέγξεις τα πράγματα σου μόνο.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα όσα περιλαμβάνει η δικογραφία, η δικηγόρος ενημέρωνε τον Αλβανό μαφιόζο ακόμη και αν έξω από το κτήριο του Εφετείου στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας υπάρχει διμοιρία των ΜΑΤ.

Κακοποιός: Με λίγα λόγια θα είσαι εσύ εκεί.
Δικηγόρος: Το ξέρεις αυτό δεν χρειάζεται να το λες ξανά. Ήθελα να σου πω κάτι: ότι και η ίδια η αστυνομία παλικάρια σαν και εσένα τα θέλει ελεύθερα. Αυτό έχω να πω.
Κακοποιός: Δεν τα θέλει, δεν τα θέλει. Εμένα με έθαψαν, μου πήρε τη ζωή.
Δικηγόρος: Έτσι πιστεύεις; Τουλάχιστον οι σωστοί το θέλουνε, οι σωστοί γιατί υπάρχουν και σωστοί… Ξέρεις που είμαι, πέρασα μπροστά από το δικαστήριο που δικάζουμε και έχουν βάλει ΜΑΤ στο δικαστήριο μας μπροστά στην Αλεξάνδρας. Είμαι εδώ, μπαίνουμε για το δικαστήριο.
Κακοποιός: Από πίσω;
Δικηγόρος: Ναι, εδώ, εδώ στο δικαστήριο είμαι
Κακοποιός: Έχει ΜΑΤ;
Δικηγόρος: Είμαι εδώ μπροστά και έχει, πιο κάτω, όμως, όχι. Εγώ τώρα αν θέλω μπορώ να ανέβω. Εν τω μεταξύ, ξέρεις πόσο εύκολο είναι να βγει κανείς από εδώ, ρε. Ένα σπιτάκι είναι μια μαλακία αριστερά. Στην πιο ωραία αίθουσα είστε για να βγαίνετε κατευθείαν.

[cnn.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου